Apple klar med ny iOS-opdatering – iOS 10.3.2 er ude

KORT NYT: Apple har frigivet iOS-opdateringen iOS 10.3.2, som altså kan downloades til iPhone og iPads nu.

Apple har netop udsendt deres iOS 10.3.2 opdatering

Apple har netop udsendt deres iOS 10.3.2 opdatering

Apple har netop frigivet en ny softwareopdatering. Denne gang hedder versionen iOS 10.3.2, som byder på fejlrettelser og forbedringer til sikkerheden i din iPhone eller iPad.

 – Derfor tager opdateringen til iOS 10.3 mega lang tid

iOS 10.3.2 frigives seks uger efter frigivelsen af iOS 10.3, der var en stor opdatering.

Du kan downloade iOS 10.3.2 over-the-air og den er tilgængelig til alle kompatible enheder. Foruden over-the-air kan den også downloades via iTunes på Mac eller PC.

 – WEB-TV: 3 ting du skal prøve i iOS 10.3 på iPhone og iPad

iOS 10.3.2 fokuserer primært på fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer. Derudover er der også mindre forbedringer i styresystemet.

Det ventes, at vi om en lille måneds tid til Apples årlige udviklerkonference WWDC, som afholdes mandag den 5. juni til fredag den 9. juni. Her vil Apple formentlig fremvise en smagsprøve på den næste store iOS-opdatering, der ventes at få navnet iOS 11.

 – Apple har udsendt invitatitioner til WWDC-keynote

Mere til historien

Det mest populære wearable på markedet netop nu er Apple Watch, men Fitbit følger godt med, viser nye tal fra Strategy Analytics.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.