Nu kan du downloade og se offline fra Min Bio

1

Min Bio tilbyder gør nu indholdet tilgængeligt offline så børnenes favoritter kan downloades og ses uden internetforbindelse.

Min Bio tilbyder nu kunderne at de kan downloade indholdet og se det offline (Foto: Nordisk Film)
Min Bio tilbyder nu kunderne at de kan downloade indholdet og se det offline (Foto: Nordisk Film)

Nordisk Films streamingtjeneste Min Bio er allerede i dag tilgængelig på en række Smart TV, PlayStation, Apple TV og Chromecast. Men nu bliver det også lettere at tage Min Bio med på farten.

 – Min Bio er klar til Apple TV

Dermed kan børnene se deres favoritter på køreturen, i flyet eller i sommerhuset – uden internetforbindelse. Så Byggemand Bob, Rasmus Klump, Lego Ninjago og Barbapapa er gladelig med alle steder.

– ”Med Min Bio offline kan børnene downloade deres favoritter til mobil og tablet og se dem, hvor og hvornår de – og forældrene – vil. Den frihed vil gavne børnefamilier, som ofte er på farten uden internetforbindelse og pålideligt mobilnet,” siger Ole Martini, direktør for Consumer Channels i Nordisk Film Distribution.

Offline-funktionen er tilgængelig på både iOS og Android. Det downloadede indhold kan ses i 30 dage i hele verden. Der er heller ikke begrænsning på, hvor meget man kan downloade af gangen. Det er den ledige hukommelse på enheden, som bestemmer, hvor meget der kan downloades.

 – Få overblik over indholdet på streamingtjenesterne

Mere til historien

Det koster 49 kroner om måneden at have ubegrænset adgang til børnefilm og –serie på Min Bio.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer