Hvad blev der af Pokémon Go?

0

Der er blevet længere mellem Pokémon-spillerne i bybilledet. Er der stadig liv i Pokémon Go?

Screenshots fra spillet Pokémon Go
Screenshots fra spillet Pokémon Go

I 2016 var Pokémon Go et globalt fænomen, og næsten alle havde hentet applikationen, eller tænkt på at downloade den til deres smartphone. Spillet var oprindeligt lavet til Game Boy i 1996, men i 2016 versionen til smartphones bød spillet også på et interaktivt element, hvor man fysisk kunne gå ud og finde Pokémons. Det blev et kæmpe hit!

 – Pokémon Go på vej med byttefunktion – byt dine Pokémons

Trenden døde dog lidt ud igen, og nu om dage hører vi ikke meget til Pokémon Go, hverken på byggepladsen eller i parken.

Imidlertid hævder udvikleren Niantic Labs, at der stadig er mange mennesker, som fanger og træner Pokémons på deres smartphones.

Niantic vil gøre spillet bedre

Tidligere udtalte Niantic, at de var blevet “inspireret af de 65+ millioner mennesker fra hele verden”, der stadig spiller Pokémon Go hver måned. Og derfor har de planer om at lave spillet endnu bedre.

En nylig rapport fra The Wall Street Journal hævdede, at free-to-play-spillet stadig laver så meget som 30 millioner dollars i månedlige indtægter. Kultklassikeren fra 1996 er altså stadigvæk i live. Det skriver Android Authority.

Spillet fik flere priser, da det kom ud. Heriblandt “Best Mobile and Handheld Game” i 2016 fra British Academy of Film, men også “Television og Arts Game Awards”.

 – Pokémon Go er den største kommercielle succes

Derudover afslørede Niantic, at de arbejder på nye spændende opdateringer til spillet. Flere har nemlig plaget giganten om, at inkorporere en multiplayer-funktion så det kan blive nemmere at spille med familie og venner. Opdateringerne forventes at blive udgivet i foråret.

Mere til historien

Pokémon Go blev tilgængelig i Danmark lørdag den 16. juli 2016. Niantic lancerede spillet løbende i forskellige lande, hvoraf lanceringen i de første lande, heriblandt USA, var i starten af juli 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer