YouSee: Køb Huawei P10 og få en gratis mobil

Hvis du køber et eksemplar af Huawei P10 hos YouSee, inden 30. marts, kan du få en gratis telefon med i købet.

Huawei P10 (Foto: Huawei)

Huawei P10 (Foto: Huawei)

YouSee har udarbejdet et unikt tilbud i forbindelse med lanceringen af Huawei P10. YouSee giver nemlig deres kunder muligheden for, at få en gratis Huawei P8 Lite med i købet.

 – Huawei P10 – forsalget skydes i gang

I perioden fra fredag den 10. marts og frem til 30. marts 2017 vil alle YouSee-kunder, som bestiller en Huawei P10, få én gratis Huawei P8 Lite med i købet. Helt uden beregning.

– ”Huawei P10 er en mobiltelefon, der med sit gode dual-lens kamera og lange batteritid passer godt til langt de fleste danskere, og jeg forestiller mig, at den også vil finde vej til mange familier. Derfor tror vi rigtig mange kunder vil sætte pris på at få en ekstra mobil med, som de kan give videre til deres børn eller til bedsteforældre,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

 – Huawei P10 – bedre kamera og afrundet design

Det er muligt, at bestille Huawei P10 i alle landets YouSee-butikker, samt på YouSee.dk fra klokken 9 fredag den 10. marts.

Telefonen vil blive leveret fredag den 31. marts, hvilket er dagen hvor Huawei P10 lander i butikkerne. Derimod er det ikke helt ligegyldigt, i forhold til leveringen af Huawei P8 Lite, om du bestiller Huawei P10 i en fysisk butik eller online. Her gælder det, at hvis reservationen er foretaget i butik leveres begge telefoner fra d. 31. marts. Mens du skal have lidt mere tålmodighed, hvis reservationen er foretaget online, så vil Huawei P8 Lite blive eftersendt tirsdag den 18. april.

 – TEST: Huawei P10 – lækker, men ikke overraskende

Mere til historien

MereMobil.dk talte med Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, på den netop afholdte mobilkonference Mobile World Congress 2017. Snakken omhandlede Nokias comeback i mobilbranchen – nu på Android. Du kan se indslaget herunder.

YouSee: Nokia comeback er realistisk

YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram