YouSee: Køb Huawei P10 og få en gratis mobil

4

Hvis du køber et eksemplar af Huawei P10 hos YouSee, inden 30. marts, kan du få en gratis telefon med i købet.

Huawei P10 (Foto: Huawei)
Huawei P10 (Foto: Huawei)

YouSee har udarbejdet et unikt tilbud i forbindelse med lanceringen af Huawei P10. YouSee giver nemlig deres kunder muligheden for, at få en gratis Huawei P8 Lite med i købet.

 – Huawei P10 – forsalget skydes i gang

I perioden fra fredag den 10. marts og frem til 30. marts 2017 vil alle YouSee-kunder, som bestiller en Huawei P10, få én gratis Huawei P8 Lite med i købet. Helt uden beregning.

– ”Huawei P10 er en mobiltelefon, der med sit gode dual-lens kamera og lange batteritid passer godt til langt de fleste danskere, og jeg forestiller mig, at den også vil finde vej til mange familier. Derfor tror vi rigtig mange kunder vil sætte pris på at få en ekstra mobil med, som de kan give videre til deres børn eller til bedsteforældre,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

 – Huawei P10 – bedre kamera og afrundet design

Det er muligt, at bestille Huawei P10 i alle landets YouSee-butikker, samt på YouSee.dk fra klokken 9 fredag den 10. marts.

Telefonen vil blive leveret fredag den 31. marts, hvilket er dagen hvor Huawei P10 lander i butikkerne. Derimod er det ikke helt ligegyldigt, i forhold til leveringen af Huawei P8 Lite, om du bestiller Huawei P10 i en fysisk butik eller online. Her gælder det, at hvis reservationen er foretaget i butik leveres begge telefoner fra d. 31. marts. Mens du skal have lidt mere tålmodighed, hvis reservationen er foretaget online, så vil Huawei P8 Lite blive eftersendt tirsdag den 18. april.

 – TEST: Huawei P10 – lækker, men ikke overraskende

Mere til historien

MereMobil.dk talte med Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, på den netop afholdte mobilkonference Mobile World Congress 2017. Snakken omhandlede Nokias comeback i mobilbranchen – nu på Android. Du kan se indslaget herunder.

YouSee: Nokia comeback er realistisk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer