Super Mario Run snart klar til Android

0

Det populære mobilspil Super Mario Run er inden længe klar til Android-brugere. Det kan downloades i Google Play senere denne uge.

I januar måned afslørede Nintendo, at Super Mario Run til Android lanceres i marts måned. Og nu forlyder det, at det faktisk allerede er i denne uge.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Nintendo har nemlig afsløret på deres amerikanske Twitter-profil, at Super Mario Run frigives torsdag den 23. marts 2017 til Android-brugere. Det skriver GSMArena.com.

iOS-brugere har siden december 2016 kunne spille Super Mario Run. Og vi kunne fortælle, at spillet i januar var downloadet mere end 78 millioner gange. Det var på daværende tidspunkt størstedelen af brugerne, som kun gjorde brug af gratisdelen af Super Mario Run.

Super Mario Run downloadet 78 millioner gange

Du vil kunne downloade spillet i Google Play Store senere denne uge. Husk vær opmærksom på, at det er den officielle Super Mario Run applikation, at du downloader. Der har tidligere huseret en række falske apps.

Pas på falske Super Mario spil

Mere til historien

Super Mario Run, på iOS-platformen, er det spil der hurtigst er blevet hentet flest gange. Og du kan pre-registrere dig til, at høre når spillet er tilgængeligt i Google Play Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer