Super Mario Run snart klar til Android

Det populære mobilspil Super Mario Run er inden længe klar til Android-brugere. Det kan downloades i Google Play senere denne uge.

I januar måned afslørede Nintendo, at Super Mario Run til Android lanceres i marts måned. Og nu forlyder det, at det faktisk allerede er i denne uge.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Nintendo har nemlig afsløret på deres amerikanske Twitter-profil, at Super Mario Run frigives torsdag den 23. marts 2017 til Android-brugere. Det skriver GSMArena.com.

Android version of #SuperMarioRun will be available on 3/23 with the Ver.2.0.0 update! Pre-register now: https://t.co/dAxzTlppnG pic.twitter.com/nQ0T4znOBt

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 18, 2017

iOS-brugere har siden december 2016 kunne spille Super Mario Run. Og vi kunne fortælle, at spillet i januar var downloadet mere end 78 millioner gange. Det var på daværende tidspunkt størstedelen af brugerne, som kun gjorde brug af gratisdelen af Super Mario Run.

Super Mario Run downloadet 78 millioner gange

Du vil kunne downloade spillet i Google Play Store senere denne uge. Husk vær opmærksom på, at det er den officielle Super Mario Run applikation, at du downloader. Der har tidligere huseret en række falske apps.

Pas på falske Super Mario spil

Mere til historien

Super Mario Run, på iOS-platformen, er det spil der hurtigst er blevet hentet flest gange. Og du kan pre-registrere dig til, at høre når spillet er tilgængeligt i Google Play Store.

Nu kommer Mario Kart endelig til smartphonen

Endnu en spilklassikker fra Nintendo lander nu på smartphonen. Mario Kart Tour er parat til start.

(mere…)
Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Det er over 5 år siden, at det danske mobilspil Subway Surfers udkom, og succesen fortsætter. Spillet blev det mest downloadede spil i andet kvartal.

(mere…)
Super Mario Run klar til download på Android

Nintendo har, helt som planlagt, frigivet det populære mobilspil Super Mario Run til Android-platformen.

(mere…)
Super Mario Run downloadet 78 millioner gange

KORT NYT: Nintendo har succes med Super Mario Run. Spillet er hentet over 78 mio. gange, men størstedelen spiller kun gratis.

(mere…)
Nu kan du pre-registrere til Super Mario Run på Android

KORT NYT: Vil du spille Super Mario Run på Android? Nu kan du pre-registrere dig.

(mere…)
Analytiker: Kun 8 procent køber det fulde Super Mario

Nintendo har kunne glæde sig over millioner af downloads af Super Mario Run, men ifølge analytiker, så har kun 8 procent af købt den fulde version spillet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram