Samsung Galaxy S8-trailer ude – se den her

0

Samsung er klar med en ny trailer for deres kommende flagskib Galaxy S8, hvor der teases om nye proportioner og virtuelle universer.

Der går snart ikke en dag uden nye rygter om den eller de kommende telefoner fra Samsung. Billeder, specifikationer, priser m.m. lækkes – men der er stadigvæk intet officielt meldt ud fra Samsung.

 – Samsung Galaxy S8 – nye lækkede billeder og priser

Samsung er dog klar med en trailer, som teaser lidt om deres kommende Unpacked-event. Samsung er også klar med et lille hint om, hvad du kan forvente af den ottende generation af den populære Galaxy S-serie.

Skærmformatet på den næste topmodel menes at blive et 18.5:9 med ”afskårne hjørner”. Hintet til dette er i videoen en dør i et anderledes format med buede kanter. Og denne ”dør” åbnes i videoen. Hvilket menes at være et hint for, at der er et helt nyt univers med kosmisk udsigt med planeter, gaskæmper, stjerner samt asteroider, som kommer flyvende i slow-motion.

Der har tidligere været rygter fremme om, at den nye Samsung-mobil vil kunne optage video i super slowmotion.

 – Samsung Galaxy S8 kan optage i super-slow motion

De hints der er i den nye teaservideo giver også indtryk af, at Samsung fortsat forsøger at være med til, at skubbe virtual reality teknologien frem.

MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 29. marts 2017.

Mere til historien

Du kan se flere små teaservideoer på TechDroider’s Twitter-profil. Her har de også lagt nye lækkede billeder op af den forventede topmodel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer