Flest Android-brugere har fortsat Android Lollipop

10

Den seneste opgørelse viser, at udbredelsen fortsat er meget lille af Android 7.0 Nougat. På førstepladsen finder vi den gamle Lollipop-version.

Seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner (Kilde: Google Android)
Seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner (Kilde: Google Android)

Selvom flere og flere producenter opdaterer deres enheder til Android 7.0 Nougat, og der er en række nye produkter på vej i butikkerne, med softwaren installeret fra salgsstart. Ja, så er udbredelsen af Android 7.0 Nougat stadigvæk lille.

 – Her er Huaweis opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Ifølge den seneste opgørelse fra Android så er det stadigvæk kun 2,8 procent af de aktive Android-enheder, som har Android 7.0 Nougat installeret. Tallene bygger på besøg i Googles Play Store i en syv dages periode frem til mandag den 6. marts 2017.

Udbredelsen er dog steget siden sidste måned, hvor kun 1,2 procent Android-brugere havde opdateringen installeret.

Opgørelsen viser også, at der er langt større udbredelse af Android-versionerne Jelly Bean, KitKat, Lollipop og Marshmallow.

Android 5.0/5.1 Lollipop er fortsat den version, som har størst udbredelse. Det er næsten hver tredje aktive Android-bruger, der har denne version installeret. Android Lollipop er ifølge seneste opgørelse installeret på 32,5 procent af de aktive Android-enheder.

Android Marshmallow er dog lige i hælene. Den er installeret på 31,1 procent af de aktive Android-enheder.

Det ventes dog, at der den næste måned vil ske noget med udbredelsen af Android Nougat opdateringen. Flere enheder er på vej i butikkerne og Samsung har meldt ud, at de netop har trykket start på udrulningen af Android 7.0 Nougat til Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Samsung: Nu kommer Android 7 til Galaxy S7 og S7 Edge

Mere til historien

Foruden Samsung har andre producenter også Android 7.0 Nougat opdateringen på vej så småt ud til deres ældre enheder. Dermed burde dette kunne ses på næste opgørelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer