Android Wear 2.0 opdateringen udskudt pga. fejl

0

Google har måtte udskyde Android Wear 2.0 opdateringen, da der er fundet en softwarefejl.

Hvilke smartwatches får Android Wear 2.0
Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 opdateringen har efterhånden været en problemfyldt affære for Google. Oprindeligt var det planen, at opdateringen skulle være frigivet i efteråret 2016, men det endte altså først med den kom ud til offentligheden i starten af februar 2017. Og nu er den så atter løbet ind i problemer.

 – Android Wear 2.0 er klar – de største nyheder

Det viser sig nu, at der faktisk kun er tre wearables, som modtager denne i øjeblikket, eller inden for de næste dage. Grunden til dette er, at Google har fundet en softwarefejl. Opdateringen udskydes derfor indtil fejlen er rettet. Det skriver GSMArena.com.

 – ”We have started rolling out the Android Wear 2.0 update to Fossil Q Founder, Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 and Tag Heuer Connected. For other devices, the update is currently being delayed due to a bug found in final testing. We will push the update to the remaining devices as soon as the issue is resolved,” sådan lyder det officielle statement fra Google.

 – Disse enheder får Android Wear 2.0

Det gælder derfor om, at have tålmodighed hvis du har en wearable, som skulle modtage softwareopdateringen.

Mere til historien

Vi hørte første gang om softwareopdateringen til Android Wear 2.0 under Google I/O 2016. Denne event fandt sted i slutningen af maj 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer