Pris og lanceringsdato på Samsung Galaxy Tab S3 afsløret

2

KORT NYT: Britisk webshop har postet pris og lanceringsdato på den nye Samsung Galaxy Tab S3, som endnu ikke er afsløret af Samsung.

Samsung Galaxy Tab S3 pris
Screenshot: MereMobil

Vi venter stadig på den officielle afsløring af Samsung Galaxy Tab S3 til Mobile World Congress. Men allerede nu har GSMArena opdaget, at den store britiske shoppingkæde John Lewis har lagt pris og  lanceringsdato for Samsung Galaxy Tab S3 på deres hjemmeside. Prisen for Samsungs nye tablet bliver 599,99 pund – omkring 5.200 danske kroner.

John Lewis’ hjemmeside, kan man se, at tabletten er tilgængelig fra d. 7. april, og det kan meget vel være den europæiske lanceringsdato.

– Samsung Galaxy Tab S3 lækket på billede

Mere til historien

Ifølge rygter skulle Samsung Galaxy Tab S3 have en 9,7 tommers skærm med en opløsning på 2048 x 1536 pixel. Tabletten kommer med Android 7.0 Nougat og en S Pen som tilbehør. Dog kan pennen ikke gemmes væk i tabletten, som det kendes fra Samsungs Note telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer