Nexus 6P og 5X får måske Google Assistant

0

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Nexus 6P og Nexus 5X telefonerne begge vil få Google Assistant når de modtager næste store Android-opdatering.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(
John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

Kilder tæt på Google mener at vide, at både Nexus 5X og Nexus 6P vil få den smarte stemmeassistent, Google Assistant, som netop nu ellers kun findes på Google Pixel og Google Pixel XL.

 – Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

Google Assistant skulle komme til Nexus-telefonerne i forbindelse med den næste store Android-opdatering. Det er uvist om det er en større Android 7-opdatering, eller det først er med Android 8.0 opdateringen, at funktionen altså rammer Nexus-enhederne.

Indtil videre virker Google Assistant kun på engelsk, men tjenesten fungerer rigtig godt. Vi er også sikre på, at den kun bliver bedre i fremtiden. Hør vores podcast via linket herunder, eller i iTunes (MereMobil), og bliv meget klogere på de digitale assistenter.

 – Podcast: Så vilde bliver de digitale assistenter

Google har ikke selv kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Anmeldelse: Så fed er Google Pixel

Mere til historien

Google Home har også Google Assistant. Denne er dog ikke lanceret på det danske marked, men findes pt. kun på det amerikanske marked. Senest er det også blevet meldt ud, at Google Assistant er på vej til Android TV.

Læs også:
Apple ansætter AI-ekspert til udvikling af Siri

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer