Beyoncés graviditet slår rekord på Instagram

0

Beyoncé har uploadet et billede af hende selv og hendes gravide mave. Billedet afslører hendes graviditet – og så sætter det også rekord for flest likes på Instagram.

Beyoncé har offentliggjort hun er gravid og hende og manden Jay Z venter sig. Den gravide mave afsløres på et billede, som hun har uploadet på hendes Instagram-profil.

 – Instagram har nu 600 millioner brugere

Den 35-årige sangerinde viste sin runde, og tydeligt gravide, mave frem for alle sine følgere på billede – og med teksten ‘Vi vil gerne dele vores kærlighed og lykke’, hvorefter hun skrev, at det er hele to nye søskende, som parrets datter Blue Ivy har i vente.

Billedet har opnået så mange likes på Instagram, at det faktisk har slået rekord og er blevet det mest likede billede på Instagram nogensinde.

Billedet har fået mere end 7,5 millioner likes. Den tidligere rekord havde Selena Gomez. Rekorden er dog slået med mere end 1,2 millioner likes (i skrivende stund), da den Selena’s rekord lød på 6,3 millioner likes.

Du kan se Beyoncés billede herunder – og har du ikke givet det et like, så kan du også gøre det.

 – Pas på! Falske konkurrencer er nået til Instagram

Mere til historien

Selena Gomez’s billede er fra i sommer og dermed kan vi formentlig forvente, at Beyoncés billede også vil blive overgået i løbet af i år. Da flere og flere benytter Instagram.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer