Nvidia Shield (2015) opdateres til Android 7.0

0

Det anmelderroste Nvidia Shield TV (2015) kan som lovet opdateres til Android 7.0 Nougat – her er alle nyhederne.

Nvidia Shield GeForce Now
Nvidia Shield GeForce Now

Det er kun få dage siden, at Nvidia annoncerede deres nye og forbedrede Nvidia Shield TV (2017). Det skete på årets CES messe. Den nye version blev lanceret med Android 7.0 – men allerede nu er Nvidia hurtigt ude med en opdatering til den første og lidt ældre 2015-model.

Fra og med i dag ruller Nvidia deres opdatering ud. Navnet er ”Shield Experience Upgrade 5.0”. Sammen med opdateringen til Android 7.0, hvilket i sig selv byder på en række forbedringer, så følger også nye og opdaterede apps med opdateringen.

– Google Play omsætter stadig langt mindre end App Store

Android 7.0 byder blandt andet på ”PIP” (billede-i-billede) funktion, seneste apps genvej og optimeret indstilling-menu. Efter opdateringen vil to hurtige tryk på hjem-knappen på fjernbetjeningen åbne for seneste apps genvejen.

Amazon, Twitter for TV og meget mere

Blandt nye applikationer til boksen finder vi blandt andet Amazon Video, der netop er landet i Danmark. Med en Amazon Prime konto betyder det mulighed 4K-indhold, direkte fra Nvidia Shield TV-boksen og op på din skærm. Twitter for TV, Vimeo, Viki apps, NFL og Comedy Central er også med blandt nye apps til TV-boksen.

– Google Assistant på vej til Android TV

Hvis man er blandt de få, der har importeret NEST-overvågningssystem, så giver denne opdatering mulighed for at anvende Nest applikationen på Shield og dermed følge med på alle kameraer og søge i tidligere optagelser.

Nvidia Games app og GTX 1080 grafik

Nvidia selv har også samlet en række forbedringer til deres univers i den seneste opdatering. Blandt andet byder GeForce Now nu på grafikkvalitet på niveau med GeForce GTX 1080 grafikkort – direkte fra skyen. Det betyder topkvalitet spilunderholdning streamet ned i boksen.

Nvidia Shield PIP-funktion
Nvidia Shield PIP-funktion

GameStream giver mulighed for at spille din PC-spil samling i 4K HDR kvalitet, streamet igennem Steam applikationen via Steam Big Picture funktionen.

– Android i tal – Marshmallow haler ind på Lollipop

Til slut har Nvidia også samlet SHIELD games, GeForce NOW og GameStream i en ny app kalder Nvidia Games, som dermed erstatter den tidligere Shield Hub app.

Læs mere om den store opdatering, her via selskabets hjemmeside.

Mere til historien

Den nye opdatering rulles ud over de kommende uger sammen med overnævnte ændringer. Nvidia Games kommer i form af en opdatering via Google Play.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer