Nvidia Shield (2015) opdateres til Android 7.0

Det anmelderroste Nvidia Shield TV (2015) kan som lovet opdateres til Android 7.0 Nougat – her er alle nyhederne.

Nvidia Shield GeForce Now

Nvidia Shield GeForce Now

Det er kun få dage siden, at Nvidia annoncerede deres nye og forbedrede Nvidia Shield TV (2017). Det skete på årets CES messe. Den nye version blev lanceret med Android 7.0 – men allerede nu er Nvidia hurtigt ude med en opdatering til den første og lidt ældre 2015-model.

Fra og med i dag ruller Nvidia deres opdatering ud. Navnet er ”Shield Experience Upgrade 5.0”. Sammen med opdateringen til Android 7.0, hvilket i sig selv byder på en række forbedringer, så følger også nye og opdaterede apps med opdateringen.

Google Play omsætter stadig langt mindre end App Store

Android 7.0 byder blandt andet på ”PIP” (billede-i-billede) funktion, seneste apps genvej og optimeret indstilling-menu. Efter opdateringen vil to hurtige tryk på hjem-knappen på fjernbetjeningen åbne for seneste apps genvejen.

Amazon, Twitter for TV og meget mere

Blandt nye applikationer til boksen finder vi blandt andet Amazon Video, der netop er landet i Danmark. Med en Amazon Prime konto betyder det mulighed 4K-indhold, direkte fra Nvidia Shield TV-boksen og op på din skærm. Twitter for TV, Vimeo, Viki apps, NFL og Comedy Central er også med blandt nye apps til TV-boksen.

Google Assistant på vej til Android TV

Hvis man er blandt de få, der har importeret NEST-overvågningssystem, så giver denne opdatering mulighed for at anvende Nest applikationen på Shield og dermed følge med på alle kameraer og søge i tidligere optagelser.

Nvidia Games app og GTX 1080 grafik

Nvidia selv har også samlet en række forbedringer til deres univers i den seneste opdatering. Blandt andet byder GeForce Now nu på grafikkvalitet på niveau med GeForce GTX 1080 grafikkort – direkte fra skyen. Det betyder topkvalitet spilunderholdning streamet ned i boksen.

Nvidia Shield PIP-funktion

Nvidia Shield PIP-funktion

GameStream giver mulighed for at spille din PC-spil samling i 4K HDR kvalitet, streamet igennem Steam applikationen via Steam Big Picture funktionen.

Android i tal – Marshmallow haler ind på Lollipop

Til slut har Nvidia også samlet SHIELD games, GeForce NOW og GameStream i en ny app kalder Nvidia Games, som dermed erstatter den tidligere Shield Hub app.

Læs mere om den store opdatering, her via selskabets hjemmeside.

Mere til historien

Den nye opdatering rulles ud over de kommende uger sammen med overnævnte ændringer. Nvidia Games kommer i form af en opdatering via Google Play.

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Stofa dropper tv-boksen

Vil du se TV via Stofa kommer det i fremtiden ikke til at ske med en TV-boks. TV-bokse er ikke fremtiden, lyder det fra Norlys.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram