AirPods er en kæmpesucces, siger Apple

3

Det trådløse headset AirPods er en kæmpe succes, ifølge Apples topchef Tim Cook.

AirPods med iPhone 7 (Foto: Apple)
AirPods med iPhone 7 (Foto: Apple)

Salgsstarten for AirPods blev en af Apples mere kaotiske. I hvert fald set i forhold til en udsættelse af lanceringen, hvilket ikke er Apples normale måde at arbejde på. Nu er AirPods frigivet, men stort set umulige at købe. Lige nu melder Apple om seks ugers leveringstid.

Den lange leveringstids handler som en ”run a away success”. Ordene kom fra Apples CEO Tim Cook på den amerikanske nyhedskanal CNBC via Twitter. Salget går altså fantastisk, hvis man skal tro Tim Cook.

Hvor mange AirPods der er bestilt eller solgt, siger Apple sædvanligvis ikke noget om, men fra starten var de svære at opdrive. Den 13. december 2016 startede salget, men leveringsdatoen var allerede dengang lang – 20. december, skriver Tek.no.

Ifølge Humac, der er officiel Apple Store i Danmark, er der også her ventetid. 3-4 uger skønner Michael Bech, adm. direktør, der vil gå, inden ventelisterne er i bund.

TIP: Sådan parres AirPods med Android-telefoner

AirPods er en trådløs version af de kendte EarPods, der ligger i salgspakken til iPhone. Det mest imponerede er parringen, der er helt vildt genial. På lydkvaliteten er de ikke specielt interessante.

TEST: Sådan er AirPods fra Apple

Første kig på Apple AirPods

Mere til historien

Lydstyrken i AirPods kan kun justeres via enten telefonen eller ved at dobbelt-tappe på en af dem, og sige til Siri f.eks. ”lower the volume”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer