Xperia XZ og X Performance får nu Android 7.0 Nougat

KORT NYT: Sony er klar med Android 7.0 Nougat til Xperia XZ og X Performance.

Xperia XZ med Android 7.0 Nougat (Foto: MereMobil.dk)

Xperia XZ med Android 7.0 Nougat (Foto: MereMobil.dk)

Sony har gang på gang vist sig som en stabil producent med produkter der sjældent fejler. Det er stabile og sikre køb, der fint kan anbefales. Men Sony er måske ikke længere så ”sexede” som de engang var.

Der er dog særligt på ét punkt hvor Sony skiller sig ud fra konkurrenterne. Opdateringerne er Sony virkelige gode til. Både i forhold til udmeldinger om hvornår opdateringerne forventes, men også hvorvidt man skal regne med en opdatering til sin Sony-mobil.

TEST: Xperia XZ er udmærket men overrasker ikke

I september anmeldte jeg Sony Xperia XZ, der var født med Android 6.0.1 Marshmallow. Nu er Xperia XZ klar til at modtage Android 7.0 Nougat. Dermed kommer Sony før Samsung med hensyn til Android Nougat opdateringen.

Til trods for Galaxy S7 og S7 Edge har været på markedet i længere tid end Xperia XZ, er disse endnu ikke blevet opdateret.

Også Sony Xperia X Performance kan nu opdateres til Android 7.0.

TEST: Xperia X Performance yder lidt ekstra

Sammen med 7.0-opdateringen bringes sikkerhedsrettelses-niveauet op til december 2016.

Første kig på Xperia XZ

Mere til historien

Xperia X og X Compact har også fået frigivet en opdatering til Android 7.0 Nougat.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.