Santa Spy Cam – få besøg af nisserne

3

APP TIP: Lav sjove videoer med nisser, der lister rundt i din egen stue, børnenes seng eller noget helt tredje med denne applikation.

Screenshots fra applikationen Santa Spy Cam 3
Screenshots fra applikationen Santa Spy Cam 3

Ho ho ho.. selv helt små børn kender disse ord, det er nemlig lyden af selveste julemanden. Og der er efterhånden ikke mange dage til, at han og rensdyret Rudolf dukker op hos de fleste børnefamilier med en masse gaver.

Santa Spy Cam applikationen kan hjælpe med, at få børnene til at glæde sig endnu mere til jul. Du kan nemlig sørge for, at lave små videoklip, der viser både nisser og julemanden er på besøg hjemme hos jer selv.

Der er flere nisser, at vælge i mellem til forskellige situationer. Ønsker man besøg af selveste julemanden, så koster videoklip med ham penge ligesom de fleste af nisserne også koster penge. Men du kan vælge nisser/julemand, der passer til de enkelte situationer og også flytte rundt på deres placering.

Hvis du ikke allerede har ringet til julemanden og fortalt dine ønsker, så kan du nå det endnu. Du finder julemandens telefonnummer i linket herunder. Så skal ungerne for alvor i julestemning, så kan du ringe til julemanden den ene dag og dagen efter have en film klar, hvor enten nisserne eller julemanden altså er på besøg hos jer.

 – Ring til Julemanden – her er nummeret

Du kan downloade Santa Spy Cam gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden applikationen Santa Spy Cam, så findes applikationen Santa Cam FX også til iOS og Android. Her kan du også optage video med nisser og julemanden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer