Samsung søger om eneret til “Beast Mode”, ny funktion?

KORT NYT: Samsung Galaxy S8 forventes klar til april – er dette Samsungs kort i ærmet, for at genvinde tronen?

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung har ansøgt om et varemærke i EU. Samsung vil dermed sikre, at ingen andre bruger “Beast Mode” end dem selv. Men hvad er Beast Mode? I ansøgningen til EUs varemærke bekyttelse, EUIPO, står der intet om funktionen, eller hvad der vil ske, så alt vil være kvalificerede gæt.

– Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

Et oplagt emne når man siger Beast må næsten være gaming. I betaversionen af Android Nougat er der en funktion, som booster hastigheden på Galaxy S7 under spil. I Nougat betaen bliver den dog bare kaldt det lidt mere trivielle, men beskrivende, Games and High-Performance mode. Beast Mode vil formentlig derfor også kunne bruges til Virtual Reality, som også kræver en del processorkraft.

– Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Hvornår vi finder ud af mere om Beast Mode er uvist, for Samsung er blevet mere og mere lukkede, og færre og færre informationer slipper ud, end bare sidste eller forrige år. Derfor ved vi også utrolig lidt om den kommende topmodel, Galaxy S8.

I modsatte grøft til Beast Mode har Sony Stamina Mode, som er lavet til at holde strømforbruget lavt. Disse tilstande er noget telefonen selv kan slå til og fra, afhængigt af hvilke apps og funktioner man bruger.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 ventes klar til april, med 6 GB RAM, en octa-core med enten Snapdragon 835 eller Samsungs egen Exynos chipsæt, begge produceret med 10 nm teknologi.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram