Samsung søger om eneret til "Beast Mode", ny funktion?

KORT NYT: Samsung Galaxy S8 forventes klar til april - er dette Samsungs kort i ærmet, for at genvinde tronen?

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung har ansøgt om et varemærke i EU. Samsung vil dermed sikre, at ingen andre bruger "Beast Mode" end dem selv. Men hvad er Beast Mode? I ansøgningen til EUs varemærke bekyttelse, EUIPO, står der intet om funktionen, eller hvad der vil ske, så alt vil være kvalificerede gæt.

Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

Et oplagt emne når man siger Beast må næsten være gaming. I betaversionen af Android Nougat er der en funktion, som booster hastigheden på Galaxy S7 under spil. I Nougat betaen bliver den dog bare kaldt det lidt mere trivielle, men beskrivende, Games and High-Performance mode. Beast Mode vil formentlig derfor også kunne bruges til Virtual Reality, som også kræver en del processorkraft.

Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Hvornår vi finder ud af mere om Beast Mode er uvist, for Samsung er blevet mere og mere lukkede, og færre og færre informationer slipper ud, end bare sidste eller forrige år. Derfor ved vi også utrolig lidt om den kommende topmodel, Galaxy S8.

I modsatte grøft til Beast Mode har Sony Stamina Mode, som er lavet til at holde strømforbruget lavt. Disse tilstande er noget telefonen selv kan slå til og fra, afhængigt af hvilke apps og funktioner man bruger.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 ventes klar til april, med 6 GB RAM, en octa-core med enten Snapdragon 835 eller Samsungs egen Exynos chipsæt, begge produceret med 10 nm teknologi.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram