Samsung søger om eneret til “Beast Mode”, ny funktion?

4

KORT NYT: Samsung Galaxy S8 forventes klar til april – er dette Samsungs kort i ærmet, for at genvinde tronen?

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung har ansøgt om et varemærke i EU. Samsung vil dermed sikre, at ingen andre bruger “Beast Mode” end dem selv. Men hvad er Beast Mode? I ansøgningen til EUs varemærke bekyttelse, EUIPO, står der intet om funktionen, eller hvad der vil ske, så alt vil være kvalificerede gæt.

– Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

Et oplagt emne når man siger Beast må næsten være gaming. I betaversionen af Android Nougat er der en funktion, som booster hastigheden på Galaxy S7 under spil. I Nougat betaen bliver den dog bare kaldt det lidt mere trivielle, men beskrivende, Games and High-Performance mode. Beast Mode vil formentlig derfor også kunne bruges til Virtual Reality, som også kræver en del processorkraft.

– Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Hvornår vi finder ud af mere om Beast Mode er uvist, for Samsung er blevet mere og mere lukkede, og færre og færre informationer slipper ud, end bare sidste eller forrige år. Derfor ved vi også utrolig lidt om den kommende topmodel, Galaxy S8.

I modsatte grøft til Beast Mode har Sony Stamina Mode, som er lavet til at holde strømforbruget lavt. Disse tilstande er noget telefonen selv kan slå til og fra, afhængigt af hvilke apps og funktioner man bruger.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 ventes klar til april, med 6 GB RAM, en octa-core med enten Snapdragon 835 eller Samsungs egen Exynos chipsæt, begge produceret med 10 nm teknologi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer