Samsung søger om eneret til "Beast Mode", ny funktion?

KORT NYT: Samsung Galaxy S8 forventes klar til april - er dette Samsungs kort i ærmet, for at genvinde tronen?

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung har ansøgt om et varemærke i EU. Samsung vil dermed sikre, at ingen andre bruger "Beast Mode" end dem selv. Men hvad er Beast Mode? I ansøgningen til EUs varemærke bekyttelse, EUIPO, står der intet om funktionen, eller hvad der vil ske, så alt vil være kvalificerede gæt.

Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

Et oplagt emne når man siger Beast må næsten være gaming. I betaversionen af Android Nougat er der en funktion, som booster hastigheden på Galaxy S7 under spil. I Nougat betaen bliver den dog bare kaldt det lidt mere trivielle, men beskrivende, Games and High-Performance mode. Beast Mode vil formentlig derfor også kunne bruges til Virtual Reality, som også kræver en del processorkraft.

Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Hvornår vi finder ud af mere om Beast Mode er uvist, for Samsung er blevet mere og mere lukkede, og færre og færre informationer slipper ud, end bare sidste eller forrige år. Derfor ved vi også utrolig lidt om den kommende topmodel, Galaxy S8.

I modsatte grøft til Beast Mode har Sony Stamina Mode, som er lavet til at holde strømforbruget lavt. Disse tilstande er noget telefonen selv kan slå til og fra, afhængigt af hvilke apps og funktioner man bruger.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 ventes klar til april, med 6 GB RAM, en octa-core med enten Snapdragon 835 eller Samsungs egen Exynos chipsæt, begge produceret med 10 nm teknologi.

Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram