Pebble har afslutningsproblemer

0

En række Pebble supportere får ikke det fulde beløb tilbage, som de har forudbetalt til Pebble i håb om nyt smartwatch.

Pebble Time 2 (foto fra Kickstarter)

Pebble blev tidligere i december opkøbt af sports wearable firmaet Fitbit. Hvad der konkret vil ske med Pebble og deres smartwatches er endnu ukendt. Dog har Pebble annonceret, at version to af deres Time smartwatch ikke kommer på markedet.

 – Slut med Pebble – Fitbit overtager

Pebble Time 2 og Pebble Core var ellers i gang med udviklingen, godt støttet af Pebbles Kickstarter-initiativ. Pebble Time 2 blev annonceret 24. maj 2016, altså for snart syv måneder siden. Pebble startede i sin tid med at få penge fra interesserede købere via Kickstarter, men kan nu ikke gennemføre deres sidste projekter, efter at Pebble er blevet opkøbt af Fitbit.

FItbit Charge 2 (Foto: Fitbit)
FItbit Charge 2 (Foto: Fitbit)

Derfor bør kunderne, der har forudbetalt penge til projektet, naturligvis få deres penge tilbage. Det har Pebble bekræftet, og så burde der vel ikke være mere i den historie? Men en række købere har oplevet kun at få halvdelen tilbage, og det har naturligvis fået folk til tasterne.

Pebble smartwatch klar i anden generation

En del har købt Pebble Time 2 til 169 dollars, samt 10 dollars til fragt, hvilket giver 179 dollars, rundt regnet 1.250 danske kroner. Men en række kunder har kun fået 70 dollars tilbage, altså omkring 500 kroner. Derfor er der en del sure miner, og kommentarfeltet er derfor ikke just postive. Andre kunder har dog fået hele beløbet tilbage.

Pebble har ikke selv kommenteret på sagen, men med de rødglødende fans, bør de sige hvorfor nogle købere får under halvdelen tilbage, når nu Pebble har sagt, de får bør få det fulde beløb retur.

Mere til historien

Inden projektet blev stoppet nåede 66,673 personer at forudbestille uret og i alt har Pebble fået $12.779.843 dollars til at udvikle uret. Det er en anseelig størrelse på næsten 90 millioner danske kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer