MereMobil.dk ønsker glædelig jul til dig

Husk at få hygget med din familie her i julen og nyd samværet alt du kan. Rigtig glædelig jul fra alle os til alle jer.

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Julefreden er så småt ved at sænke sig over det danske land. SMSer, Facebook-opdateringer og meget andet tikker ind med julehilsner fra venner og familie, der alle lige vil nå, at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul.

 - Danskerne: Mobilfotos til julefrokosten er 'no go'

Og vi på MereMobil.dk vil da lige benytte lejligheden til at ønske alle vore læsere en RIGTIG glædelig jul.

Vi håber, at I alle får en rigtig dejlig juleaften i familiens skød. Måske også med øjnene væk fra mobilen i nogle timer, så I kan nyde hinandens selskab ”offline”.

Derudover håber vi også, at I får nogle dejlige juledage med familie og venner. MereMobil.dk holder ikke ferie, men kører på lidt lavere blus end normalt indtil mandag den 2. januar 2017, hvor hverdagen for alvor er tilbage og vi kan se frem mod årets første store event - CES.

Husk i øvrigt, at du kan ringe til Julemanden og se om han kan nå at opfylde dit højeste ønske.

 - Ring til Julemanden - her er nummeret

Mange julehilsner fra redaktionen på MereMobil.dk til Jer alle.

Mere til historien

Du kan efter jul glæde dig til, at vi bringer en artikel, hvor vi ser hvilke web-tv indslag der har været de mest sete i 2016. Disse kan du så se eller gense.

De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram