Lenovo giver Moto Z flere modifikationer

Moto Z er unik ved at kunne få monteret batteri, projekter og højtalere på bagsiden, nu kommer der mere tilbehør.

Moto Z fra Lenovo med MotoMods (Foto: Lenovo/Motorola)

Moto Z fra Lenovo med MotoMods (Foto: Lenovo/Motorola)

Lenovo opkøbte den tidligere telefon-gigant Motorola i oktober 2014. Allerede dengang havde Motorola smartphones serierne Moto G, Moto E og Moto X. Lenovo har siden videreudviklet produkterne og blandt andet lanceret ny topmodel, der hedder Moto Z.

Moto Z er speciel ved at have en række forbindelsespins på bagsiden. Disse pins kan bruges til at forbinde med forskelligt tilbehør  - blandt andet et 2200 mAh batteri, en projektor og ekstra højtalere fra JBL.

Lenovo har lanceret Moto Z og Moto Z Force

Moto Z skal således vise en ny retning af modulerbart design, efter LG's G5 fejlede, og Google har droppet deres Projekt Ara. Lenovo tror åbenbart så meget på projektet, at de nu har udvidet sortimentet af tilbehør sammen med tredjeparts-producenter.

Google og Lenovo klar med første Project Tango-smartphone

Muligheder for masser af tilbehør

Populært tilbehør kunne være et ekstra batteri, og nu kan man få et 3.000 mAh batteri. Der er også et andet batteri på 2.200 mAh, som blev lanceret fra start. Det er to forskellige virksomheder, som har lavet batteribagsiderne, og det viser, at der er en lille smule støtte omkring projektet.

Morphie Mod, der laver batteriet på 3.000 mAh, har en ekstra fordel over det andet mindre batteri fra Incipio, ved også at have en USB C port. Så kan batteriet lades op på forhånd, uden at være forbundet med Moto Z.

Et andet tilbehør er "Car Dock" fra Incipio, der lader og fastholder Moto Z når man kører bil. Den bliver monteret i bilen nær instrumentbordet på klimaanlæggets gitter. Car Dock har dog et par ekstra tricks, ved at der er AUX-port, også kendt som 3,5 mm minijack, som nu er forsvundet fra en række smartphones, blandt andet Moto Z selv, og iPhone 7.

Car Dock åbner også automatisk Android Auto, så man er klar til køreturen. Selvom prisen er lidt høj for en mobilholder, så har Car Dock altså lidt flere egenskaber end normalt.

Der er endnu ingen danske webshops, der har det nye tilbehør i sortiment. Men Mophie Juice Pack koster 80 dollars i USA, og Car Dock koster 65 dollars.

Mere til historien

Der går rygter om at Moto Z kan få Googles Tango teknologi. Det er Augmentet Reality, hvor man benytter flere kameraer, for at give præcis dybde i billedet. Der er også ekstra sensorer, så apps kan lave mere nøjagtige objektplaceringer. Da Moto Z kun har et bagsidekamera, skal der tilføjes et mere via et mod.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Motorola Rizr kan være fremtidens mobil

Motorola har afsløret koncepttelefonen, Rizr, der har et NYT skærmformat. Måske fremtidens telefon?

(mere…)
Motorola Moto G53 test | et pletskud til lavpris?

TEST: Motorola er mestre i value-for-money. Et pletskud til lavpris? Jeg har testet lavpristelefonen Motorola Moto G53. Læs testen før du køber.

(mere…)
Motorola Razr tager yderskærmen til et nyt niveau

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være Motorola Razr 2023. Holder de stik, er yderskærmen helt speciel.

(mere…)
Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram