Apples AirPods bliver ikke klar før jul

2

Apples trådløse headset AirPods er stadig ikke i butikkerne. Køberne må væbne sig med tålmodighed indtil næste år.

Apple AirPods (Foto: Apple)
Apple AirPods (Foto: Apple)

I forbindelse med offentliggørelsen af iPhone 7 og iPhone 7 Plus afslørede Apple også deres nye trådløse headset, som de valgte at kalde AirPods. Dette var blandt andet et tilbud til kunderne nu, hvor der ikke er et headsetstik på iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Apple AirPods – ny trådløs lyd fra Apple

Headsettet er dog ikke lanceret som planlagt. I september hed det sig, at det ville komme til salg i slutningen af oktober.

Nu skriver vi midten af december og der er endnu ikke noget AirPods headset at få fra Apple. Salgsstarten er nu udskudt til en gang i starten af 2017. Hvilket rygterne også tidligere lød på.

Apple udskyder salgsstarten for de nye AirPods

Ifølge The Wall Street Journal så skyldes forsinkelsen eller udeblivelsen af Apples AirPods, at der er en teknisk fejl. Meningen var, at signalet fra iPhone, Mac, iPad eller lignende til headsettet skal times helt minutiøst. Og det er altså ikke lykkedes Apple godt nok. Det skriver Engadget.com.

Derudover skulle headsettet heller ikke være godt nok til, at frasortere støj i omgivelserne.

Prisen på Apple AirPods er meldt ud til at blive 1.379 kroner. Men de der har lyst til, at købe et må væbne sig med tålmodighed indtil det altså er klar til salg.

Apple har endnu ikke meldt en præcis salgsstart ud.

Mere til historien

Det er muligt, at benytte andre trådløse headsets til iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Ligesom der også medfølger et almindeligt headset.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer