Odense Rundt – app guider dig gennem trafikkaos i Odense

0

Odense Rundt guider borgere igennem det trafikkaos, som netop nu hersker i Odense.

Odense Rundt (Kilde: Odense Kommune)
Screenshots fra applikationen Odense Rundt (Kilde: Odense Kommune)

En ny app er måske løsningen på problemet for mange odenseanere, der netop nu har svært ved at komme rundt i byen. Bor eller færdes man i Odense, så er det næppe gået nogens næse forbi, at byen siden 2014 har været plaget af en masse vejarbejde. Dette blandt andet på grund af letbanen og Thomas B. Thriges gade m.v.

Men nu er der langt om længe lidt hjælp at hente for de mange trafikanter i byen.

 – Turist i Odense? Hent denne app

Odense Kommune er nemlig klar med en ny applikation, som skal guide bilister og cyklister rundt gennem byen. Applikationen hedder ”Odense Rundt”. Det er meningen, at applikationen skal forsøge at guide brugerne uden om vejarbejder og de mange ensretninger, som plager byen.

Applikationen gør brug af en række funktioner fra andre apps kommunen tidligere har haft – som Ruteplanlæggeren og OdenseParkering. Odense Rundt er dog, ifølge kommunen, først og fremmest en ruteplanlægger. Og den bliver automatisk opdateret på daglig basis.

Odenseanerne kan se frem til, at byen de næste mange år vil være ramt af trafikkaos. Eksempelvis også kortvarige vejlukninger, hvilket kan være store veje, som er lukket i weekender eller lignende. Dette vil ske nogle gange frem til 2020.

 – TIP: Gratis offline navigation til bilferien

Applikationen vil også informere om aktuelle vejarbejder i Odense. Brugerne kan se, hvorfor der graves, hvad tidsplanen for vejarbejdet er og finde links til yderligere information. Og så vil den ikke mindst vise vej til ledige parkeringspladser og give oversigt over priser, tidsbegrænsninger med mere.

Du kan downloade Odense Rundt applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Applikationen er også velegnet til de der elsker at gå eller cykle. De kan i applikationen finde forskellige ruter til cykel- eller gåtur.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer