Turist i Odense? Hent denne app

OdenseGuide er en mobilapplikation, der informerer om, hvad og hvor der sker noget i Odense og omegn. Download den nu.

Odense Guide

Odense Guide

Applikationen Odenseguide giver overblik over hvad og hvor der sker noget i byen, samt viser dig derhen.

Du kan i applikationen se hvad der sker i dag og finde alt fra parkering, toiletter, legepladser, kultur, natur og meget mere. Det er muligt at søge via fritekst, interaktive kort eller via lister der er sorteret efter afstand.

Har du fundet noget du holder af, så kan du gemme det i dine favoritter, så du altid kan finde dertil hurtigt og nemt en anden gang.

Applikationen har ligeledes en integreret cykelruteplanlægger, der kender hver en sti i Odense – så der er ingen undskyldning for ikke at nyde sommervejret på din cykel rundt i Odense.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram