Nu flyver Tjeep næsten

Tjeep er for alvorlig i luften – næsten. Et vigtigt punkt hænger i bremsen – hos konkurrenten 3.

(Foto: Tjeep)

(Foto: Tjeep)

Siden lanceringen den 14. september 2016 er problemerne væltet ned over det nye lavprisselskab Tjeep. Systemerne har simpelthen ikke fungeret, og de nye kunder kunne ikke bruge teleselskabet.

Nu har Tjeep meddelt sine kunder, at selskabet nu er flyveklar.

– ”Alt er nu implementeret fra vores side (de tekniske systemer, red.) og alle tests er gennemført,” lyder det i brevet til kunderne.

Teknikken driller stadig Tjeep

Der mangler stadig et testforløb vedrørende MMS, som afsluttes i kommende uge. Desuden er der den detalje, at Tjeeps kunder godt kan sende SMS til kunder hos teleselskabet 3, men Tjeeps kunder kan IKKE modtage SMS-beskeder fra kunder i 3’s netværk. Det gælder både kunder hos 3 såvel som Oister og Plenti, der benytter samme netværk.

Overfor MereMobil.dk forklarer Tjeeps adm. direktør Kim Damkær, at alle implementeringer er på plads hos dem, og der ventes nu på, at 3 åbner funktionen i deres ende.

MereMobil.dk har forespurgt 3, hvornår de får sat ”flueben det rigtige sted” i deres systemer, så SMS fungerer begge veje, men på grund af den forestående weekend, vil presseafdelingen ikke love et svar i dag (4. november 2016).

Tjeep erklærer priskrig – markante besparelser

Mere til historien

På grund de lange ventetider, som opstarten har forsage, vil Tjeep nu implementere et nyt kundeservicesystem. Det sker for at forkorte ventetiden og yde en bedre service.

Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram