Apple gør klar til priskrig på musikstreaming

1

Kilder tæt på Apple Music mener, at Apple gør klar til priskrig på musikstreaming op til juletid. Op mod 20 procent ventes prisen at blive reduceret.

Apple Music logo
Apple Music (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne svirrer om, at Apple er ved at gøre klar til et træk mod konkurrenterne, som kan ende med en regulær priskrig på markedeet for musikstreaming.

Skal man tro kilder tæt på Apple Music, så vil priserne falde med op mod 20 procent. Det skriver Digitalmusicnews.com.

 – Til kamp mod Spotify – Apple Music genopfriskes

Hvis dette holder stik, så vil Apple altså komme med endnu et aggressivt træk i konkurrencen. Da Apple Music blev lanceret havde de også mere favorable priser på familiepakker end konkurrenterne. Sidenhen har konkurrenterne Spotify og Google Play Music matchet Apples priser på familiepakken.

Det er uvist, hvornår denne prisreduktion træder i kræft. Dette præciserer kilderne ikke, men det ventes at det kunne blive op mod jul.

 – Apple Music runder 10 millioner downloads – på Android

Bliver reduktionen til noget og er den på 20 procent, så vil de fremtidige priser blive på omkring 79 kroner om måneden mod 99 kroner i dag. Dette er en besparelse på cirka 240 kroner om året. Hvis reduktionen kommer til at være i alle lande.

Mere til historien

Amazons musiktjeneste Music Unlimited har også givet konkurrenterne kamp til stregen. Deres pris er på 7,99 dollars om måneden, dog kun for ”Amazon Prime”-abonnenter.

Læs også:
Spotify matcher Apple Music på prisen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer