Postvæsen vil ikke levere pakker med Galaxy Note 7

0

Det britiske postvæsen har meldt ud, at de ikke vil bringe pakker ud, der indeholder Galaxy Note 7 telefoner.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Royal Mail og ParcelForce har over for det britiske dagblad The Sun bekræftet, at de ikke vil bringe pakker med Galaxy Note 7 telefoner ud på grund af eksplosionsrisiko. Det gælder også de ellers ”sikre” enheder. Det skriver Express.co.uk.

 – Ombyttet Galaxy Note 7 brudt i brand på fly

Dette sker efter udmeldingen om, at der har været problemer med en Note 7 på et amerikansk fly tidligere på ugen. Det skriver Business.dk.

Inden de mange sager omkring de eksplosive batterier havde Galaxy Note 7 ellers høstet flotte anmeldelser i ind- og udland.

Men selvom det absolut ikke er positivt for Samsung, så er der andre steder, hvor der laves ”grin” med det hele. Det populære spil Grand Theft Auto V lader brugere benytte telefonen som bombe. Der er dog pillet ved dens destruktive kraft, som altså i spillet er større end det vi har set på de Note 7 enheder, der har været eksploderet.

Post Nord har endnu ikke meldt lignende ud.

 – Samsung bøvler stadig med Note 7

MereMobil.dk følger sagen omkring Samsung Galaxy Note 7.

Mere til historien

Rygterne går på, at Samsung har fået så mange forudbestillinger på Note 7, at de skulle producere mere end den normale kontrol har kunne følge med. Dette er dog ikke bekræftet af Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer