Prisen på iPhone 6S er reduceret betydeligt

1

Apple er klar med nye iPhones, men er du mere til sidste års model er der godt nyt – prisen på iPhone 6S og iPhone 6S Plus er nemlig reduceret betydeligt. Se de nye priser her.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)
Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

I forbindelse med lanceringen af de nye telefoner, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, sker der ændringer i Apples produktsortiment. Hvilket blandt andet resulterer i, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus helt forsvinder fra Apples line-up. Men det betyder også, at de andre produkter bliver sat ned.

 – Farvel til iPhone 6 – goddag til iPhone 7

iPhone 7 og iPhone 7 Plus giver en større reduktion i prisen på sidste års modeller.

Det betyder, at du på Apples hjemmeside nu kan købe iPhone 6S 32 GB for 4.899 kroner uden abonnement, mens iPhone 6S Plus 32 GB koster 5.799 kroner.

 – Læs om de to nye iPhones – iPhone 7 og iPhone 7 Plus

iPhone 6S og iPhone 6S Plus er fra nu kun tilgængelig i 32 og 128 GB varianter. Dermed er 64 GB varianten altså også forsvundet ud af sortimentet. Dog er modellerne med 128 GB intern hukommelse også faldet i pris og kan nu købes for henholdsvis 5.799 og 6.699 kroner uden abonnement.

Det er værd at bemærke, at iPhone 6S og iPhone 6S Plus med 32 GB ikke er tilgængelige i øjeblikket. Men vi forventer, at de i hvert fald er klar til salg fredag den 16. september samtidig med lanceringen af de to nye iPhone 7-modeller.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

Priserne hos andre forhandlere og teleselskaber plejer at følge Apples officielle priser.

Mere til historien

Nogle af de mindre nyheder, der kom fra scenen under Apples store iPhone 7-event var, at både Super Mario Run er på vej til iOS og Pokémon Go kommer til Apple Watch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer