’iPhone 7’ kan allerede beskyttes

0

WEB-TV: ’iPhone 7’ er ikke offentliggjort, men et dansk firma har taget chancen, og produceret et beskyttelsesglas. Det blev fremvist på IFA 2016.


Nyt PanzerGlass på IFA 2016

Det danske firma PanzerGlass, med base i Hinnerup, har allerede produceret et beskyttelsesglas til den næste iPhone. I folkemunde omtalt som ”iPhone 7”. Glasset til ”NEW iPhone”, som der står på pakken, blev præsenteret for offentligheden ved IFA 2016 i Berlin. MereMobil.dk var forbi standen for at se nærmere på glasset.

Glasset er produceret og leveret til butikkerne allerede før Apple officiel har præsenteret deres næste produkter i iPhone-serien.

PanzerGlass har således taget chancen, og håber glasset passer, når telefonen rammer markedet.

Det første glas til ”iPhone 7”, som vil kunne købes samtidigt med salgsstarten, er en forholdsvis generisk type. Det er helt gennemsigtigt og uden eksempelvis at være indfarvet på fronten.

Senere vil PanzerGlass producere specielle glas med indfarvninger og med større specialtilpasning til Apples nye telefoner.

– ”Vi er ikke alene om at lave den her type produkter. Derfor er det også vigtigt vi er først ude med glas til de nye telefoner Det gør en kæmpe forskel for os,” fortalte Morten Brint fra PanzerGlass til MereMobil.dk ved IFA i Berlin.

WEB-TV: Sådan beskyttes iPhone hele vejen rundt

Han fortæller videre, at der ligger et stort salgspotentiale og venter, hvis kunderne kan få et beskyttelsesglas med hjem samtidigt med telefonkøbet.

Apple vil offentliggøre en ny iPhone, måske to, onsdag den 7. september 2016.

Beskyttelsesglas til ‘iPhone 7’

Mere til historien

Blandt erhvervskunderne er beskyttelsesglas med privacy-filter en vare der efterspørges. Dette specialglas har vi tidligere set nærmere på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer