’iPhone 7’ kan allerede beskyttes

WEB-TV: ’iPhone 7’ er ikke offentliggjort, men et dansk firma har taget chancen, og produceret et beskyttelsesglas. Det blev fremvist på IFA 2016.


Nyt PanzerGlass på IFA 2016

Det danske firma PanzerGlass, med base i Hinnerup, har allerede produceret et beskyttelsesglas til den næste iPhone. I folkemunde omtalt som ”iPhone 7”. Glasset til ”NEW iPhone”, som der står på pakken, blev præsenteret for offentligheden ved IFA 2016 i Berlin. MereMobil.dk var forbi standen for at se nærmere på glasset.

Glasset er produceret og leveret til butikkerne allerede før Apple officiel har præsenteret deres næste produkter i iPhone-serien.

PanzerGlass har således taget chancen, og håber glasset passer, når telefonen rammer markedet.

Det første glas til ”iPhone 7”, som vil kunne købes samtidigt med salgsstarten, er en forholdsvis generisk type. Det er helt gennemsigtigt og uden eksempelvis at være indfarvet på fronten.

Senere vil PanzerGlass producere specielle glas med indfarvninger og med større specialtilpasning til Apples nye telefoner.

- ”Vi er ikke alene om at lave den her type produkter. Derfor er det også vigtigt vi er først ude med glas til de nye telefoner Det gør en kæmpe forskel for os,” fortalte Morten Brint fra PanzerGlass til MereMobil.dk ved IFA i Berlin.

- WEB-TV: Sådan beskyttes iPhone hele vejen rundt

Han fortæller videre, at der ligger et stort salgspotentiale og venter, hvis kunderne kan få et beskyttelsesglas med hjem samtidigt med telefonkøbet.

Apple vil offentliggøre en ny iPhone, måske to, onsdag den 7. september 2016.

Beskyttelsesglas til 'iPhone 7'

Mere til historien

Blandt erhvervskunderne er beskyttelsesglas med privacy-filter en vare der efterspørges. Dette specialglas har vi tidligere set nærmere på.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram