Instagram stories klar til Windows Mobile

For en måned siden lancerede Instagram en ny feature, og nu er Instagram Stories også klar til Windows Mobile.

Instagram Stories i W10M

Instagram Stories i W10M

Instagram fremviste for en måned siden en ny feature kaldes Stories. Featuren virker meget som en feature på SnapChat, hvor man kan lave en historie ved billeder og små film, som forsvinder efter 24 timer. Det er naturligvis muligt at bruge de forskellige Instagram filtre, men man kan også tegne og indsætte tekst på de levende billeder.

– Instagram klar med SnapChat feature

Nu er Instagrams officielle version til Windows 10 Mobile blevet opdateret og har fået den nye feature. Instagram Stories har fået en lidt blandet modtagelse da mange gerne vil bruge den, men samtidig er det en næsten identisk kopi af SnapChats “My Stories”.

Instagram til Windows 10 Mobile

Instagram til Windows 10 Mobile

Instagram Stories kan dog få en bedre modtagelse fra Windows brugere, da SnapChat ikke har lavet en officiel app til Windows 10 Mobile, og heller ikke har nogen umiddelbare planer om at gøre det.

Windows 10 Mobile platformen har det svært og det er formentlig også en af grundende til, at SnapChat ikke har nogen umiddelbare planer om at udvikle en officiel app. Eksempelvis kom sommerens dille Pokémon Go heller ikke til Windows 10 Mobile.

 – Windows-telefoner er næsten helt væk

Af det vi har testet Instagram Stories på Windows 10 Mobile enheder, så virker den nye feature upåklageligt. Hvordan virker det hos jer, og det noget I bruger?

Du kan hente den nye version her, eller skanne QR koden til højre.

Du kan se mere til den nye feature i denne video:

Mere til historien

Windows 10 har fået en fin succes til PC’ere hvor det hurtigt blev installeret på 300 millioner enheder. Det ser dog helt anderledes ud med Windows 10 Mobile, som endnu ikke har opnået det salg som Microsoft ønskede.

Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram