FIFA app kommer også til Windows Mobile

0

FIFA 17 lander tirsdag d. 27. september i Danmark og nu offentliggør FIFA at der kommer companion app til Windows Mobile brugere.

FIFA 17 cover
FIFA 17 cover

FIFA er et af de allermest betydningsfulde sportspil til PC og konsol, og nu kommer afløseren til mange års succeser. Som med mange af de andre år er FIFA årgang 2017 både et singleplayer og multiplayer spil, hvor man spiller fodboldkampe med og mod verdens bedste spillere, klubber og landshold. Dog er der også danskere at finde, i form af landsholdet og Superligaen.

Det er muligt at spille FIFA 17 på Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Playstation 3 og PC. Faktisk har man siden den 13. september kunne spille en demo gratis, men nu udkommer det rigtige og fulde spil altså.

Windows Mobile bliver af og til overset med app lanceringer, eller også kommer de officielle apps noget senere end til iOS og Android. Med FIFA er det dog anderledes, som holder fast i Windows Mobile, formentlig fordi Windows med PC og Xbox er en stor og vigtig partner.

 – EA Sports FIFA 16 Ultimate Team klar til download nu

I FIFA 17 app’en kan man udfordre sig selv med FIFA Ultimate Team, også kaldet FUT. Her kan man gennemføre udfordringer og modtage præmier i de nye trup-sammensætningsudfordringer. Afprøv dine evner til at opbygge spillertrupper ved at vælge mellem grundlæggende, avancerede eller ligaspecifikke udfordringer.

FIFA 17 cover
FIFA 17 cover

Applikationen kan også bruges socialt til at dele sine FIFA aktiviteter, kommenterer på venners spil og få nyheder.

Du kan hente app’en til iOS her, Android her og Windows Phone/Mobile her.

Nye funktioner i spillet

Hvert år optimerer EA Games spillet en smule og nu er der flere angrebstaktikker, dødbolds-kombinationer,  forbedret spillerintelligens og mere ægte fysiske interaktioner, altså tacklinger og jubelscener.

Samtidig kommer der et nyt element i singleplayer, som hedder “The Journey” eller Rejsen på dansk. Her er man et ungt talent i Premier League hvor man skal få succes som spiller. Man er en fiktiv karakter kaldet Alex Hunter, men det er ikke kun på banen, det foregår også i trænerkontoret og drengeværelset. Dette er dog ikke til Xbox 360 og Playstation 3, men kun de nyere One, PS4 og PC.

Mere til historien

For nogle år tilbage blev second screen proklameret til at være den nye trend, som kunne revolutionere gaming verdenen, der er desværre ikke helt set den integration af apps, smartphones og PC/konsol som man kunne håbe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer