Apple vil fjerne forældede apps fra App Store

0

Apple har netop udsendt en mail til udviklere, hvor de oplyser, at de vil begynde at fjerne gamle og forældede applikationer fra Apples App Store.

Apples App Store
Apples App Store

I en mail, som Apple har sendt til udviklerne, oplyser de at de vil begynde at fjerne fejlramte, samt gamle og forældede applikationer fra Apples App Store. Det skriver GSMArena.com.

 – Slet de Apple apps du ikke bruger med iOS 10

Det betyder blandt andet, at applikationer der ikke er opdateret i noget tid, samt applikationer der er ”forladt” af deres udviklere.

– “Vi gennemfører en løbende proces med at evaluere apps, fjerne apps, der ikke længere fungerer efter hensigten, ikke følger gældende anmeldelse retningslinjer, eller er forældede,” sådan skriver Apple i mailen til udviklerne.

Det bliver heller ikke muligt, at kalde applikationer navne, som er længere end 50 tegn. Dette er grundet søgemaskine optimering.

 – Apple har inviteret til event – nye iPhones på vej

Apple starter formentlig ”oprydningen” onsdag den 7. september, hvilket i øvrigt er samme dag som Apple afholder event, hvor de formentlig vil afsløre nye iPhones.

Mere til historien

Du kan høre vores nyeste podcast, der omhandler applikationer og hvordan man kommer i gang med udviklingen af en app. Hør podcasten her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer