Premier League får officiel app til Android og iOS

Premier League sæsonen er startet. En ny officiel applikation er lanceret. Læs mere om den her.

Screenshots fra Premier League applikationen

Screenshots fra Premier League applikationen

Sommeren 2016 er et kæmpe højdepunkt for de mange fodboldinteresserede danskere. Det startede med EM i fodbold i juli , så kom Tour de France i juli og dette er nu afløst af de Olympiske Lege, som netop nu finder sted i Rio.

Men alt imens OL afholdes, så begynder der også at ske noget med fodboldsæsonerne rundt i verden – de er nemlig ikke sat i stå mens der er OL.

- Følg OL 2016 med den officielle app

Den engelske Premier League er netop begyndt, og det er en af de ligaer, som virkelig får meget opmærksomhed fra danske fodboldfans. I forbindelse med sæsonstarten er der lanceret en ny officiel applikation til både Android og iOS.

Applikationen giver dig mulighed for, at følge med i seneste nyt, resultater, statistikker og meget mere.

Er du fan af Manchester United, Arsenal, Liverpool eller noget andet, så kan du vælge dit favorithold og få opdateringer omkring kampe, skader og andre nyheder fra ”dit” hold direkte på telefonen.

Har du et Premier League Fantasy Team, så kan dette ses og styres direkte fra app'en. Applikationen giver også mulighed for, at man kan se Premier Leagues historie, videoer fra kampe og meget andet.

 - Særligt kvinder har mobilen med til fitness

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Husk du også kan følge OL i Rio på mobilen, hvor der er en lille uges tid tilbage af de mange konkurrencer. Der er stadigvæk mulighed for flere danske medajler fra blandt andet håndboldherrerne eller nogle af sejlerne.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram