Premier League får officiel app til Android og iOS

0

Premier League sæsonen er startet. En ny officiel applikation er lanceret. Læs mere om den her.

Screenshots fra Premier League applikationen
Screenshots fra Premier League applikationen

Sommeren 2016 er et kæmpe højdepunkt for de mange fodboldinteresserede danskere. Det startede med EM i fodbold i juli , så kom Tour de France i juli og dette er nu afløst af de Olympiske Lege, som netop nu finder sted i Rio.

Men alt imens OL afholdes, så begynder der også at ske noget med fodboldsæsonerne rundt i verden – de er nemlig ikke sat i stå mens der er OL.

Følg OL 2016 med den officielle app

Den engelske Premier League er netop begyndt, og det er en af de ligaer, som virkelig får meget opmærksomhed fra danske fodboldfans. I forbindelse med sæsonstarten er der lanceret en ny officiel applikation til både Android og iOS.

Applikationen giver dig mulighed for, at følge med i seneste nyt, resultater, statistikker og meget mere.

Er du fan af Manchester United, Arsenal, Liverpool eller noget andet, så kan du vælge dit favorithold og få opdateringer omkring kampe, skader og andre nyheder fra ”dit” hold direkte på telefonen.

Har du et Premier League Fantasy Team, så kan dette ses og styres direkte fra app’en. Applikationen giver også mulighed for, at man kan se Premier Leagues historie, videoer fra kampe og meget andet.

 – Særligt kvinder har mobilen med til fitness

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Husk du også kan følge OL i Rio på mobilen, hvor der er en lille uges tid tilbage af de mange konkurrencer. Der er stadigvæk mulighed for flere danske medajler fra blandt andet håndboldherrerne eller nogle af sejlerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer