iPhone 7 kommer uden jack-stik – se video

2

RYGTE: Der har længe huseret rygter omkring iPhone 7 og om den kommer med eller uden jackstik. Ny video viser iPhone med headset tilsluttet lightningport.

Der har i lang tid været mange skriverier omkring den næste iPhone og om den vil komme med eller uden det almindelige 3,5 mm jackstik. En ny video viser angiveligt iPhone 7 med headsettet tilsluttet i telefonens lightningport.

Om rygterne holder stik er endnu uvist, men nu er en ny video altså lækket, som viser en ”iPhone 7”, hvor der er tilsluttet headset i lightningporten. Du kan se videoen herunder.

 – iPhone 7 starter salg midt i september

 – Videoer viser iPhone 7s nye design

Det er endnu uvist om det er de originale headsets fra Apple eller en kinesisk kopi.

Foruden der til den kommende iPhone skulle medfølge headset med lightningstik, så forventes det også Apple er klar med trådløse bluetooth-headsets.

Hvad tror du? Mener du, at den næste iPhone fra Apple får 3,5 mm jackstik eller at headsettet skal tilsluttes i telefonens lightningport? Skriv gerne dine tanker og meninger i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Der er rigtigt mange rygter om den næste store iPhone-model, men Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Det er derfor uvist om de holder vand. Et af de mange rygter lyder i øvrigt på, at der til dette års iPhone ikke er de store ændringer, mens der næste år skulle være en større ændring af iPhone-designet, da det der er 10 år siden første iPhone så dagens lys.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer