30 millioner Chromecasts solgt

1

KORT NYT: Salget af Googles lille streamingenhed, Chromecast, har rundet 30 millioner eksemplarer, hvoraf 5 millioner af disse er solgt de seneste to måneder.

Den nye Chromecast - fleksibelDer er ingen tvivl om, at Googles lille streamingenhed, Chromecast, var en god idé. Første generation blev lanceret i 2013 og siden da er enheden blevet utrolig populær.

Endelig! Google Fotos understøtter nu Chromecast

Googles CEO Sundar Pichai afslørede i forbindelse med fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at de har solgt mere end 30 millioner Chromecasts siden lanceringen i 2013. De 30 millioner eksemplarer er altså fordelt ud på første og anden generation af Chromecast og Chromecast Audio. Det skriver Androidauthority.com.

De sidste to måneder er der angiveligt solgt fem millioner af disse, hvilket er omkring 16 procent af det samlede salg. I maj oplyste Google, at der var solgt 25 millioner eksemplarer af de forskellige Chromecasts. Det skriver Androidcentral.com.

Mød Chromecast 2.0 og Chromecast Audio

Der er ingen meldinger fra Google omkring en ny version af Chromecast, men umiddelbart er det heller ikke et produkt, som der lanceres en ny generation af hvert eneste år. Chromecast virker ikke kun med Android-telefoner – også iPhone-brugere kan benytte det.

Du kan købe en Google Cast (Chromecast) for 320 kroner.

Mere til historie

Google har ændret navnet fra på streaming-teknologien fra Google Chromecast til Google Cast. Baggrunden for navneændringen er blandt andet at vise, at cast-applikationen nu virker på tværs af forskellige platforme fra TV, smartphones, højtalere og meget mere  – og altså er langt mere end Chromecast donglen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer