30 millioner Chromecasts solgt

KORT NYT: Salget af Googles lille streamingenhed, Chromecast, har rundet 30 millioner eksemplarer, hvoraf 5 millioner af disse er solgt de seneste to måneder.

Den nye Chromecast - fleksibelDer er ingen tvivl om, at Googles lille streamingenhed, Chromecast, var en god idé. Første generation blev lanceret i 2013 og siden da er enheden blevet utrolig populær.

Endelig! Google Fotos understøtter nu Chromecast

Googles CEO Sundar Pichai afslørede i forbindelse med fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at de har solgt mere end 30 millioner Chromecasts siden lanceringen i 2013. De 30 millioner eksemplarer er altså fordelt ud på første og anden generation af Chromecast og Chromecast Audio. Det skriver Androidauthority.com.

De sidste to måneder er der angiveligt solgt fem millioner af disse, hvilket er omkring 16 procent af det samlede salg. I maj oplyste Google, at der var solgt 25 millioner eksemplarer af de forskellige Chromecasts. Det skriver Androidcentral.com.

Mød Chromecast 2.0 og Chromecast Audio

Der er ingen meldinger fra Google omkring en ny version af Chromecast, men umiddelbart er det heller ikke et produkt, som der lanceres en ny generation af hvert eneste år. Chromecast virker ikke kun med Android-telefoner – også iPhone-brugere kan benytte det.

Du kan købe en Google Cast (Chromecast) for 320 kroner.

Mere til historien

Google har ændret navnet fra på streaming-teknologien fra Google Chromecast til Google Cast. Baggrunden for navneændringen er blandt andet at vise, at cast-applikationen nu virker på tværs af forskellige platforme fra TV, smartphones, højtalere og meget mere  – og altså er langt mere end Chromecast donglen.

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram