Endelig! Google Fotos understøtter nu Chromecast

Så skete det endeligt, Google Fotos applikationen er blevet opdateret med nyt, blandt andet Chromecast understøttelse.

Selvom det var et velkommen tiltag, da Google for måneder tilbage lancerede den nye Google Fotos app og dermed adskilte de lækre features fra Google+ applikationen, så har det alligevel givet os brugere én stor ulempe – ingen Chromecast understøttelse.

Google Fotos

Google Fotos

Til stor ærgrelse for mange, for uden Chromecast til Google Fotos, var der ingen nem og brugervenlig måde at sende ens flotte billeder og videoer op på den store skærm.

Det har Google nu endelig adresseret, efter først at have annonceret det for få dage siden, til deres årlige Nexus-event.

Den nyeste opdatering, der netop nu er på vej ud via Google Play, kommer nemlig med en lang række forbedringer, inklusiv Chromecast understøttelse.

Ud over Chromecast, så kommer opdateringen der har fået version 1.6, også med mulighed for at videresende billedanimationer via WhatsApp applikationen. Således kan et animeret billede, fortsætter sin animation, når modtageren i den anden ende af WhatsApp får den.

 – Chromecast version 2.0

Hvis man er så heldig at sidde med en af de netop annoncerede Nexus 6P eller Nexus 5X enheder, så bliver det muligt at justere slowmotion hastigheden, selv efter en optagelsen. Dog er det kun så længe videoen er optaget med Google Camera applikationen, samt selvfølgelig på en af de førnævnte enheder.

Sidder man tilbage med en Samsung, HTC eller håndset fra en anden producent, så er der også gode nyheder i opdateringen til dem. Applikationen starter nu langt hurtigere op, giver hurtigere og mere flydende brugeroplevelse, og så der er blevet rodet ud i nogle småfejl.

Google Fotos er gratis at hente og findes til både Android og iOS produkter. Dog er denne opdatering forbeholdt Android-enheder for denne omgang.

Mere til historien

Det er næsten uden tvivl at Chromecast understøttelse vil finde vej til iOS-versionen inden længe, således brugere her, også kan få glæden at sine billeder og videoer på den store skærm.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram