Endelig! Google Fotos understøtter nu Chromecast

0

Så skete det endeligt, Google Fotos applikationen er blevet opdateret med nyt, blandt andet Chromecast understøttelse.

Selvom det var et velkommen tiltag, da Google for måneder tilbage lancerede den nye Google Fotos app og dermed adskilte de lækre features fra Google+ applikationen, så har det alligevel givet os brugere én stor ulempe – ingen Chromecast understøttelse.

Google Fotos
Google Fotos

Til stor ærgrelse for mange, for uden Chromecast til Google Fotos, var der ingen nem og brugervenlig måde at sende ens flotte billeder og videoer op på den store skærm.

Det har Google nu endelig adresseret, efter først at have annonceret det for få dage siden, til deres årlige Nexus-event.

Den nyeste opdatering, der netop nu er på vej ud via Google Play, kommer nemlig med en lang række forbedringer, inklusiv Chromecast understøttelse.

Ud over Chromecast, så kommer opdateringen der har fået version 1.6, også med mulighed for at videresende billedanimationer via WhatsApp applikationen. Således kan et animeret billede, fortsætter sin animation, når modtageren i den anden ende af WhatsApp får den.

 – Chromecast version 2.0

Hvis man er så heldig at sidde med en af de netop annoncerede Nexus 6P eller Nexus 5X enheder, så bliver det muligt at justere slowmotion hastigheden, selv efter en optagelsen. Dog er det kun så længe videoen er optaget med Google Camera applikationen, samt selvfølgelig på en af de førnævnte enheder.

Sidder man tilbage med en Samsung, HTC eller håndset fra en anden producent, så er der også gode nyheder i opdateringen til dem. Applikationen starter nu langt hurtigere op, giver hurtigere og mere flydende brugeroplevelse, og så der er blevet rodet ud i nogle småfejl.

Google Fotos er gratis at hente og findes til både Android og iOS produkter. Dog er denne opdatering forbeholdt Android-enheder for denne omgang.

Mere til historien

Det er næsten uden tvivl at Chromecast understøttelse vil finde vej til iOS-versionen inden længe, således brugere her, også kan få glæden at sine billeder og videoer på den store skærm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer