Samsung Galaxy S7 Edge Olympisk Edition er officiel

0

En limited edition af Samsung Galaxy S7 Edge har været rygtet. Nu har Samsung officielt bekræftet enheden, som lander i handlen i midten af juli.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsung har netop offentliggjort en special-edition af topmodellen Galaxy S7 Edge. Der er tale om en særlig OL-version af den populære telefon. Det skriver GSMArena.com.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i speciel Olympic Edition

Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition har været lækket flere gange  – blandt andet af Twitter-brugeren @EvLeaks. Det offentliggjorte produkt ligner præcis den lækkede enhed.

Det meste af telefonen er sort, men de olympiske ringe og farverne (rød, grøn, blå og gul) fra ringene ses på telefonen.

Se den officielle video af produktet herunder

https://www.youtube.com/watch?v=jRW4FyJ2p1s

OL Rio er preinstalleret

Den særlige model kommer også med en Rio 2016-applikation præ-installeret, samt wallpapers og en særlig brugerflade med de olympiske farver.

Specifikationerne på den nye version af Galaxy S7 Edge er de samme som på den originale version af Galaxy S7 Edge. Du kan læse mere om den nye version af Samsungs 2016-topmodel i den officielle pressemeddelelse.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition har salgsstart i udvalgte lande fra mandag den 18. juli 2016.

Disse lande inkluderer USA, Brasilien, Kina, Tyskland og Korea. Det er endnu uvist om telefonen lander på det danske marked.

Prisen er ligeledes endnu ikke offentliggjort, så det er uvist om den får prismærket, som den originale Galaxy S7 Edge. Denne kan pt. købes for omkring 4.800 kroner uden abonnement.

UPDATE: S7 i OL-udgave kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Hver atlet der deltager i de olympiske lege i Rio i år modtager et eksemplar af den nye Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition, samt et Gear IconX (trådløst headset). Det er i alt 12.500 eksemplarer, at Samsung i samarbejde med den Internationale Olympiske Komitée har med til Rio.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer