Samsung Galaxy S7 Edge Olympisk Edition er officiel

En limited edition af Samsung Galaxy S7 Edge har været rygtet. Nu har Samsung officielt bekræftet enheden, som lander i handlen i midten af juli.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsung har netop offentliggjort en special-edition af topmodellen Galaxy S7 Edge. Der er tale om en særlig OL-version af den populære telefon. Det skriver GSMArena.com.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i speciel Olympic Edition

Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition har været lækket flere gange  – blandt andet af Twitter-brugeren @EvLeaks. Det offentliggjorte produkt ligner præcis den lækkede enhed.

Det meste af telefonen er sort, men de olympiske ringe og farverne (rød, grøn, blå og gul) fra ringene ses på telefonen.

Se den officielle video af produktet herunder

https://www.youtube.com/watch?v=jRW4FyJ2p1s

OL Rio er preinstalleret

Den særlige model kommer også med en Rio 2016-applikation præ-installeret, samt wallpapers og en særlig brugerflade med de olympiske farver.

Specifikationerne på den nye version af Galaxy S7 Edge er de samme som på den originale version af Galaxy S7 Edge. Du kan læse mere om den nye version af Samsungs 2016-topmodel i den officielle pressemeddelelse.

 – Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition har salgsstart i udvalgte lande fra mandag den 18. juli 2016.

Disse lande inkluderer USA, Brasilien, Kina, Tyskland og Korea. Det er endnu uvist om telefonen lander på det danske marked.

Prisen er ligeledes endnu ikke offentliggjort, så det er uvist om den får prismærket, som den originale Galaxy S7 Edge. Denne kan pt. købes for omkring 4.800 kroner uden abonnement.

UPDATE: S7 i OL-udgave kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Hver atlet der deltager i de olympiske lege i Rio i år modtager et eksemplar af den nye Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition, samt et Gear IconX (trådløst headset). Det er i alt 12.500 eksemplarer, at Samsung i samarbejde med den Internationale Olympiske Komitée har med til Rio.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram