Sådan følges følges Tour de France på mobilen

TIP: Sommeren er over os, og det betyder en række sportsbegivenheder. Lørdag starter Tour de France. Se her hvordan du følger med fra mobilen.

Tour de France 2014

Tour de France 2014 - Etape 13 - Saint Etienne / Chamrousse (Foto: ASO/B.Bade)

Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Jørgen Leth er synonymer med Tour de France og TV 2s dækning af verdens største cykelbegivenhed. Vil man følge tour'en live med billeder skal det ske via TV 2 Play enten på smartphonen, tablet eller TV.

TV 2 havde førhen en decideret Tour de France app, men den supporteres ikke længere. I stedet har de en sports-app, hvor du også kan følge fodbold, motorsport og en række andre sportsgrene. I anledningen af Tour'en har TV 2 opdateret app'en, så Tour de France nu har en dedikeret menu kun til dette herlige cykelevent.

I Tour de France menuen kan man se etapedetaljer, høre Leth og Ritter som radio, og følge en liveblog. Er du lidt glemsom, så kan app'en også sende notifikationer om starten, etappens slutning eller bare få push beskeder når der kommer nyheder fra Tour redaktionen.

Du kan hente TV 2s gratis app til Android her, og til iOS her. Begge understøtter både smartphone og tablets.

- Ingen TV 2 i sommerhuset

Den officielle app

Den officielle app for Tour de France er desværre ikke på dansk, men engelsk. Franskmændene der ellers er glade for "kærlighedens sprog", har forbarmet sig, så de fleste Tour interesserede kan følge med. App'en går lige et tand dybere end TV 2s app, så denne app er henvendt til de ægte fans.

Du kan se videoer fra diverse on-board kameraer og interviews med ryttere og en masse rapportager. En af de fede funktioner er, at man også kan live-tracke rytterne, så har man en yndling, gør app'en det nemt at følge med, og man kan også finde informationer om rytterne i app'en.

Derudover har app'en de samme informationer som TV 2, med etapedetaljer, resultater og klassementsoversigt. Som lidt ekstra krydderi kan man også finde stemingsbilleder af ruten og rytterne.

Du kan hente Tour'ens officielle gratis app til Android her, og til iOS her. Begge understøtter både smartphone og tablets. For Apple Watch ejere er der lidt ekstra at komme efter, da man kan se resultater, hvor lang etapen er, og meget basale notifikationer.

Mere til historien

DR sender også Tour de France, men dog kun i radioen og har ikke lavet en decideret app, men DRs normale app kan stadig bruges til at tænde for signalet og finde nyheder.

Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Sommer: Pas på mobilen i varmen

TIP: Sand, vand og fugt er gift for mobilen. Her kan du læse, hvordan du passer bedst på mobilen i sommervarmen.

(mere…)
Ved du, hvordan det digitale kørekort gælder på ferien?

TIP: Den digitale kørekort som app er langt fra altid nok, når du er på rejse.

(mere…)
Derfor skal du IKKE bruge mobilen til arbejdsmails på din ferie

Pas på når du scroller mail-indbakken igennem på mobilen i ferietiden.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram