LG måske på vej med ny smartphone – LG V20

1

En efterfølger til den hårdføre topmodel V10 fra LG er angiveligt under udarbejdelse. Det ventes den får navnet V20.

LG V10
LG V10

Der har tidligere været gættet på, at afløseren til V10, som LG lancerede sidste år (og i starten af 2016 på det danske marked), ville komme til at hedde V11, men nu forlyder det navnet i stedet bliver V20.

TEST: LG V10 – sikkert kørt

V10 var en telefon i en helt ny serie, da den ikke minder om deres topmodel-serie som hedder G-serien. V-serien adskiller sig ved at være i et mere hårdført design og med en lille ”ekstra skærm” ovenover den almindelige skærm. Og V-serien er mere en erstatning af eksempelvis LG G Flex, der også forsøgte sig på anderledes ting.

Det er den sydkoreanske avis Etnews, der mener at vide navnet vil blive LG V20. Der er dog endnu blot tale om rygter og spekulationer. De mener dog også at vide, at lanceringen af telefonen fremskyndes med en måned. Dermed skulle den blive lanceret allerede i september måned på de første markeder.

TEST: LG G5 – lang batteritid og genialt kamera

LG fremskynder angiveligt lanceringen for, at stå bedre i konkurrencen til en lancering af iPhone 7.

Mere til historien

Samsung lancerer deres næste Galaxy Note-model den 2. august og har allerede røbet, at navnet på denne bliver Galaxy Note 7.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer