Ny app hjælper med at få løst småopgaver i hjemmet

0

Driller Ikea reolen, har du stadig ikke fået lappet cyklen eller kniber det med tid til rengøringen. Nu kan du hyre arbejdskraft på timebasis, via tjenesten Meploy.

Meploy.dk
Meploy.dk

Vi har vist alle prøvet det; huset trænger til en god rengøring, haven trænger til at blive ordnet, men tiden eller færdighederne er ikke lige til det. Du kunne også stå i den modsatte situation, at du havde masser af tid og helt særlige evner indenfor kunsten at samle Ikea møbler, lave havearbejde eller noget helt tredje. Uanset hvem du er, kan du nu enten søge eller tilbyde arbejdskraft på meploy.dk.

Meploy kan vel bedst sammenlignes med en meget fleksibel jobportal, hvor både private og virksomheder kan få løst opgaver, af typisk unge og studerende, der så til gengæld er sikret en timeløn på 150 kroner.

 – Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

Tjenesten fungerer ved, at man opretter en opgave, et såkaldt “ploy”, hvor man skriver, hvad opgaven går ud på, hvorhenne i byen opgaven skal løses, og hvor mange timer det drejer sig om. Herefter ansøger meployees, primært unge mennesker og studerende, om at udføre opgaven, og man vælger den meployee, der ser mest egnet ud til at udføre opgaven.

For at yde den bedst mulige sikkerhed for alle parter indgås aftaler om opgaven gennem tjenesten og det fungerer efterfølgende som kontrakt. Alle opgaver afsluttes med en elektronisk kvittering, så alle parter let kan indberette til SKAT. Desuden er der også for udføreren af arbejdet en indtjeningsgrænse på 50.000 kroner om året.

Det er som udgangspunkt gratis at bruge Meploy. Dog betaler udføreren af arbejdet 5 procent af lønnen i transaktionsomkostninger.

Mere til historien

Meploy lanceres i første omgang i Storkøbenhavn. Derefter er tanken, at platformen skal nå ud til flere byer, både nationalt og internationalt.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer