Ny app hjælper med at få løst småopgaver i hjemmet

Driller Ikea reolen, har du stadig ikke fået lappet cyklen eller kniber det med tid til rengøringen. Nu kan du hyre arbejdskraft på timebasis, via tjenesten Meploy.

Meploy.dk

Meploy.dk

Vi har vist alle prøvet det; huset trænger til en god rengøring, haven trænger til at blive ordnet, men tiden eller færdighederne er ikke lige til det. Du kunne også stå i den modsatte situation, at du havde masser af tid og helt særlige evner indenfor kunsten at samle Ikea møbler, lave havearbejde eller noget helt tredje. Uanset hvem du er, kan du nu enten søge eller tilbyde arbejdskraft på meploy.dk.

Meploy kan vel bedst sammenlignes med en meget fleksibel jobportal, hvor både private og virksomheder kan få løst opgaver, af typisk unge og studerende, der så til gengæld er sikret en timeløn på 150 kroner.

 – Bliv guidet til billige overskudsvarer med ny app

Tjenesten fungerer ved, at man opretter en opgave, et såkaldt “ploy”, hvor man skriver, hvad opgaven går ud på, hvorhenne i byen opgaven skal løses, og hvor mange timer det drejer sig om. Herefter ansøger meployees, primært unge mennesker og studerende, om at udføre opgaven, og man vælger den meployee, der ser mest egnet ud til at udføre opgaven.

For at yde den bedst mulige sikkerhed for alle parter indgås aftaler om opgaven gennem tjenesten og det fungerer efterfølgende som kontrakt. Alle opgaver afsluttes med en elektronisk kvittering, så alle parter let kan indberette til SKAT. Desuden er der også for udføreren af arbejdet en indtjeningsgrænse på 50.000 kroner om året.

Det er som udgangspunkt gratis at bruge Meploy. Dog betaler udføreren af arbejdet 5 procent af lønnen i transaktionsomkostninger.

Mere til historien

Meploy lanceres i første omgang i Storkøbenhavn. Derefter er tanken, at platformen skal nå ud til flere byer, både nationalt og internationalt.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Styrelse gentager fadæse med den digitale version af Sundhedskortet

Trods forbud fra Datatilsynet har Digitaliseringsstyrelsen indsamlet personoplysninger, som ikke måtte hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram