Net1 opdaterer 4G LTE router til bedre Wi-Fi

0

Net1’s kunder får nu endelig forbedret Wi-Fi fra den medfølgende router.

Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)
Net-1 R-90 4G LTE router (Foto: MereMobil.dk)

Vi har på MereMobil.dk tidligere testet den lille internetudbyder af 4G LTE mobilt bredbånd, Net1. Net1 tilbyder ubegrænset dataforbrug via selskabets landsdækkende LTE 450 mobilnetværk, hvilket gør selskabets produkt unikt i dansk sammenhæng.

Net-1 test af langtdækkende 4G

Under vores test var ét af kritikpunkterne dårlig Wi-Fi i den medfølgende 4G LTE router. Det kritikpunkt forsøger Net1 nu at fjerne med en ny opdatering til selskabets 4G LTE router, som automatisk bliver opdateret. Det skriver Net1 på selskabets Facebook side.

Opdateringen forbedrer Wi-Fi rækkevidden, stabilitet, genstart af modemmet og forbedret Wi-Fi for brugere af iPad/iPhone. Net1s kunder skal blot sørge for at routeren står tændt om natten, hvorefter Net1 sørger for at opdatere routeren automatisk.

Prisen for Net1s ubegrænsede mobilt bredbånd er 299 kroner om måneden plus 39 kroner i leje af routeren.

Guide: Gør det selv mobilt bredbånd i sommerhuset

Mere til historien

Net1 leverer 4G LTE på lave 450 MHz frekvenser, og dækker derfor det meste af Danmark med mobilt bredbånd – også i skovområder. Net1 er velegnet ude på landet, i sommerhusområder eller på havet, men ikke specielt velegnet i Storkøbenhavn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer