Første officielle teaser video for OnePlus 3 er ude

0

OnePlus i Indien har lige en teaser video på Youtube. Den viser ikke meget, men fortæller da hurtigt, hvornår vi kan forvente at se den nye OnePlus 3.

Ordet teaser, dækker vist meget godt det OnePlus i Indien har lagt på Youtube. Det drejer sig om 6 sekunders video, der ikke rigtig viser noget, men alligevel kommer med nogen interessante informationer.

 – OnePlus dropper ”invitationer” på alle telefoner

Til sidst i videoen, bliver det bekræftet at OnePlus 3 får sin virtual reality lancering den 14. juni. Der ud over får vi også at vide at det bliver en Amazon exclusive. Dette er dog formodentlig kun gældende i Indien.

Mere til historien

OnePlus har tidligere skrevet, at der den 6. juni vil blive sat 1.000 OnePlus 3 telefoner til salg i Kina, på et såkaldt Flash Sale. Det betyder dog ikke, at køberne får telefonen før den bliver afsløret. Den afsendes først på lanceringsdagen.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer