YouTube får 2014 design

0

YouTube får snart nyt design, som er inspireret af Android’s “Material Design”, der blev præsenteret i juni 2014. Designet er mere fladt og simpelt.

Foto: The Verge
Foto: The Verge

Da Android for første gang viste Material Design med Android 5.0 på Nexus 5 og Nexus 7 (tablet), var det med en ny designstrategi, som er mere flad og mere simpel. Google viste dermed retningen for hvordan de ønskede kommende designændringer skulle se ud. Da Google ikke kun ejer Android, men også YouTube, var det blot et spørgsmål om tid før videotjenesten ville få en overhaling.

 – YouTube har redesignet iOS-applikationen

Ad flere omgange har YouTube fået nyt design, men det er først nu, at inspirationen fra Material Design for alvor slår igennem. Det nye design omfatter mere eller mindre alt på hjemmesiden, selvom det tydeligvis stadig er i udvikling. Man bemærker ændringer lige så snart man logger ind og til når man skal uploade eller se videoer.

Hvis man skal beskrive Material Design, kan man kort sige, at der er øget fokus på ikoner og visuelle elementer, men har siden 2014 fået en række ændringer. Material Design anno 2016 med Android 6.x er derfor lidt anderledes end da det blev lanceret.

 – Google: YouTube Red er YouTube med premium-indhold

Designændringerne kommer dog ikke lige med det samme, da man skal via nogle kringlede veje for at se de kommende ændringer. Det er en bruger fra det Amerikanske site Reddit, der har fundet de kommende ændringer. Først skal du være logget ud, eller i “inkognito”-mode, derefter:

    1. gå til https:www.youtube.com/?gl=US
    2. åben “developer tools” (ctrl + shift + i)
    3. gå til `Resources´ fanen og slet “VISITOR_INFO1_LIVE” cookien for YouTube domænet.
    4. gå til console og definér VISITOR_INFO1_LIVE cookien med følgende kommando: document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=Qa1hUZu3gtk;path=/;domain=.youtube.com”;
    5. genindlæs/opdatér hjemmesiden

Hvad synes I om Material Design og er det en god idé, at YouTube også får en række elementer fra designstrategien?

Mere til historien:

Hust at du også kan få MereMobil nyheder og podcast på YouTube via dette link.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer