Sony har udsendt Android Marshmallow til Xperia Z2

KORT NYT: Så er Android 6.0 Marshmallow klar til Sony Xperia Z2.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 (Foto: MereMobil.dk)

Selvom Sony Xperia Z2 har et par år på bagen, er den ikke glemt af Sony. Et par læsere har rapporteret, at de har modtaget Android 6.0.1 Marshmallow på deres Xperia Z2.

Da vi i maj 2014 testede Xperia Z2 kom den ud med fem store stjerner (ud af seks mulige) og en ”MereMobil.dk anbefaler”-anprisning. Dengang kostede telefonen omkring 4.600 kroner uden abonnement, men i dag er prisen helt nede omkring 2.500 kroner, og med opdateringen til Android 6.0 Marshmallow er telefonen i høj grad up-to-date.

I oktober 2015 udsendte Sony en officiel meddelelse om, hvilke telefoner de ville opdatere til Marshmallow, og Xperia Z2 er en af de ældste telefoner på denne liste.

Sony: Disse enheder får Android 6.0

Mere til historien

Sony kommer senere på måneden i butikkerne med den helt nye telefon Xperia X. Der kommer også en billigere udgave med navnet Sony Xperia XA.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.