Ny nVidia Shield gamingtablet i 2016?

1

Hardwareproducenten nVidia er nok mest kendt for deres grafikkort til computere, men de laver også chipsæts til smartphones og tablets, nu siger rygtemøllen at nVidia vil lancere en gaming tablet i 2016.

NVIDIA SHIELD - Android TVnVidia lancerede i 2015 en konsol baseret på deres eget chipsæt og Android TV, som skulle kunne konkurrere mod Xbox og Playstation. I forhold til hvad vi er vant til i smartphonebranchen, så var det også voldsomme specifikationer de havde presset ned i den lille boks. 256 kerners grafikprocessor, 3 GB ram og deres hurtige Tegra X1 processor ville give en helt flydende oplevelse med bedste grafikindstillinger til kvalitetsspillene i Google Play Store.

 – Nvidia Shield Android TV kan nu købes i Danmark

Nu øjner nVidia eftersigende et nyt marked, og vil lancere en opdateret version af deres gamingtablet. Den nuværende tablet har deres Tegra K1 og 2 GB ram. De specifikationer har vi før set i andre smartphones, så den nye tablet vil naturligvis få en opdatering.

Specifikationer fra patentsøgning

Foto: Lilliputing.com, FCC
Foto: Lilliputing.com, FCC

Alt dette er sat i gang på grund af kollegaerne hos Lilliputing, som har opdaget at nVidia har søgt et nyt patent på en tablet. Her langt fra alle specifikationer defineret, men de fysiske rammer viser, hvad vi har med at gøre: Bluetooth Low Energy, 5 og 2.4 GHz ac wifi, microUSB, 21,5cm bred, 12cm høj og 750mm tynd.

Det lugter af en 8″ tablet og forhåbentlig med Tegra X1 SoC, 3 GB ram og mindst 1920*1080 opløsning. Den nye tablets produktnavn er indtil videre P2290W og vi følger naturligvis med i hvad dette produkt vil ende med.

Mere til historien

Tror du kvalitetsgaming har en fremtid på tablets, eller vil det kun være let tidsfordriv?

 – De fem bedste Android-tablets

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer