Google Translate virker nu i alle apps på Android

Google er klar med en ny funktion i Google Translate, hvilket gør det nemt at oversætte tekster fra alle apps på Android-platformen.

Google Translate

Google Translate (Foto: Google)

Google Translate eller Google Oversæt, som den hedder på dansk, har gjort det nemt for alle at kommunikere, selvom de ikke kan et givent sprog. Og nu har Google gjort det endnu nemmere, at kommunikere på tværs af sprog. Det skriver Google i et nyt indlæg på deres officielle blog.

En ny version af Google Translate (Google Oversæt) applikationen har nemlig fået en funktion, som hedder ”Tryk for at oversætte”.

- Google Translate foto-oversætter nu danske skilte

Google Translate (Foto: Google)

Google Translate (Foto: Google)

Tidligere har man på smartphonen skulle kopiere og indsætte tekst fra eksempelvis mail eller besked-applikationen og ind i Google Translate applikationen, men med den nye funktion er det altså ikke længere nødvendigt.

Hvis du har aktiveret den nye funktion ”Tryk for at oversætte” i Google Translate applikationen, så kan du nu i en given applikation blot vælge ”kopier” til den tekst du ønsker oversat. Så vil et ikon nemlig dukke op så snart du vælger at kopiere noget tekst. Dette ikon minder om ”chathovederne” fra Facebook Messenger applikationen.

Vælger du at klikke på det lille ikon, så vil der åbne en popup, hvor den kopierede tekst er indsat med det sprog, som teksten er skrevet i, herefter kan du så selv vælge hvilket sprog du ønsker det oversat til.

Og vil du sende en besked tilbage til modtageren, kan du klikke på knappen ”ny oversættelse”, så skifter de to ”tekstfelter”/sprog plads. Det du skriver bliver kopieret til udklipsholderen, så det blot er at indsætte det i mail eller beskedapplikationen.

 - Nu åbner Google for podcast

Funktionen er netop nu ved at blive udrullet til Google Translate applikationen til Android smartphones og tablets. Det er uvist om funktionen også kommer til iOS.

Mere til historien

Men mens det er uvist om iOS får den nye funktion, så er udrulningen af en anden funktion startet til iOS-platformen. Det er nu nemlig muligt med ”offline”-translate. Det skriver The Verge.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram