DPlay-app klar til Apple TV

3

Discovery Networks har netop lanceret DPlay som applikation til Apple TV. Nu kan du se de fleste udsendelser når det passer dig.

DPlay (Foto: DPlay)
DPlay (Foto: DPlay)

Fornylig var Discovery Networks klar med Chromecast til Android og nu er de klar med en applikation til Apple TV.

Det betyder, at man nu kan se de fleste udsendelser fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, TLC og Animal Planet når det passer en selv og ikke TV-guiden.

 – Nu over 5.000 apps til Apple TV

DPlay skrev ellers på deres Facebook-side i går, at der endnu ikke var en frigivelsesdato klar omkring lanceringen af DPlay-applikationen til Apple TV. Men Recordere.dk kunne senere oplyse, at den altså nu var dukket op.

Du kan også downloade DPlay, som applikation til din smartphone, i både Apples App Store og Google Play Store.

Modsat på smartphones, så kan du ikke på Apple TV se gratis indhold. Her kræver det abonnement, hvor du kan vælge mellem Premium til 79 kroner om måneden eller Premium Sport til 159 kroner om måneden.

 – DR er klar til ny generation Apple TV

Discovery Networks har endnu ikke Chromecast klar til iOS, men oplyser på deres Facebook-side, at de løbende arbejder på nye features til deres eksisterende tilbud, som eksempelvis Chromecast til Android.

Mere til historien

På DPlay applikationen til Android og iOS eller på DPlay’s desktop-version kan du eksempelvis se en masse indhold gratis uden du behøver have et abonnement. Du kan dog ikke se programmer før de har været vist uden abonnement.

Læs også:
Loginbøvl på Apple TV løses af Facebook

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer