DPlay-app klar til Apple TV

Discovery Networks har netop lanceret DPlay som applikation til Apple TV. Nu kan du se de fleste udsendelser når det passer dig.

DPlay (Foto: DPlay)

DPlay (Foto: DPlay)

Fornylig var Discovery Networks klar med Chromecast til Android og nu er de klar med en applikation til Apple TV.

Det betyder, at man nu kan se de fleste udsendelser fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, TLC og Animal Planet når det passer en selv og ikke TV-guiden.

 – Nu over 5.000 apps til Apple TV

DPlay skrev ellers på deres Facebook-side i går, at der endnu ikke var en frigivelsesdato klar omkring lanceringen af DPlay-applikationen til Apple TV. Men Recordere.dk kunne senere oplyse, at den altså nu var dukket op.

Du kan også downloade DPlay, som applikation til din smartphone, i både Apples App Store og Google Play Store.

Modsat på smartphones, så kan du ikke på Apple TV se gratis indhold. Her kræver det abonnement, hvor du kan vælge mellem Premium til 79 kroner om måneden eller Premium Sport til 159 kroner om måneden.

 – DR er klar til ny generation Apple TV

Discovery Networks har endnu ikke Chromecast klar til iOS, men oplyser på deres Facebook-side, at de løbende arbejder på nye features til deres eksisterende tilbud, som eksempelvis Chromecast til Android.

Mere til historien

På DPlay applikationen til Android og iOS eller på DPlay’s desktop-version kan du eksempelvis se en masse indhold gratis uden du behøver have et abonnement. Du kan dog ikke se programmer før de har været vist uden abonnement.

Læs også:
Loginbøvl på Apple TV løses af Facebook

Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram