Sådan finder du dine skjulte Facebook-beskeder

0

TIP: Har du en Facebook-profil, så har du også en indbakke til beskeder. Men faktisk har du også en indbakke der er ”skjult”. Læs her hvordan du ser dine beskeder.


De fleste Facebook-brugere er klar over de har en indbakke til beskeder, som andre Facebook-brugere sender til dem. Men du har måske også beskeder liggende, som du ikke ved du har modtaget.

Facebook har nemlig et filter, som sørger for du ikke får en masse uønskede beskeder, det de almindelige mailprogrammer oftest sørger for komme i ”spam eller uønsket mail”. Og ligesom det også kendes fra mailklienter som Gmail, Yahoo, Hotmail osv. ja så kommer også Facebooks filter til engang imellem, at sortere beskeder fra, som du umiddelbart gerne vil læse.

 – TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk

Får du eksempelvis en besked fra en person, som du ikke har kontakt med på Facebook, så får du oftest en beskedanmodning, men en sjælden gang imellem, så misser denne og beskeden ender i stedet i ”spam”-mappen.

Det er derfor en god idé, at tjekke denne mappe engang imellem, vi guider dig derfor til, hvordan du gør herunder.

 – TIP: Se de skjulte spil på Facebook Messenger – Basketball

Sådan finder du din ”skjulte”-indbakke på Facebook

  1. Du åbner Facebook Messenger applikationen på din smartphone og vælger ”Indstillinger” i nederste højre hjørne på iPhone eller øverst for Android-brugere.
  2. Tryk derefter på ”Personer”
  3. Find ”Beskedanmodninger” og klik derefter på ”Filtrerede anmodninger”
  4. Har du nogen skjulte beskeder, så vil de vises her

På computer-versionen af Facebook finder du det ved, at klikke på din almindelige indbakke. Der står øverst ”Seneste” og ”Beskedanmodninger”. Her klikker du så på ”Beskedanmodninger” og ”Se filtrerede anmodninger”.

Mere til historien

Husk du altid kan finde forskellige tips i kategorien “Tips”, som du finder her. Du kan blandt andet se, hvordan du laver kode på dine Noter i Apples notat-applikation, det tip finder du her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer