Sådan finder du dine skjulte Facebook-beskeder

TIP: Har du en Facebook-profil, så har du også en indbakke til beskeder. Men faktisk har du også en indbakke der er ”skjult”. Læs her hvordan du ser dine beskeder.


De fleste Facebook-brugere er klar over de har en indbakke til beskeder, som andre Facebook-brugere sender til dem. Men du har måske også beskeder liggende, som du ikke ved du har modtaget.

Facebook har nemlig et filter, som sørger for du ikke får en masse uønskede beskeder, det de almindelige mailprogrammer oftest sørger for komme i ”spam eller uønsket mail”. Og ligesom det også kendes fra mailklienter som Gmail, Yahoo, Hotmail osv. ja så kommer også Facebooks filter til engang imellem, at sortere beskeder fra, som du umiddelbart gerne vil læse.

 – TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk

Får du eksempelvis en besked fra en person, som du ikke har kontakt med på Facebook, så får du oftest en beskedanmodning, men en sjælden gang imellem, så misser denne og beskeden ender i stedet i ”spam”-mappen.

Det er derfor en god idé, at tjekke denne mappe engang imellem, vi guider dig derfor til, hvordan du gør herunder.

 – TIP: Se de skjulte spil på Facebook Messenger – Basketball

Sådan finder du din ”skjulte”-indbakke på Facebook

  1. Du åbner Facebook Messenger applikationen på din smartphone og vælger ”Indstillinger” i nederste højre hjørne på iPhone eller øverst for Android-brugere.
  2. Tryk derefter på ”Personer”
  3. Find ”Beskedanmodninger” og klik derefter på ”Filtrerede anmodninger”
  4. Har du nogen skjulte beskeder, så vil de vises her

På computer-versionen af Facebook finder du det ved, at klikke på din almindelige indbakke. Der står øverst ”Seneste” og ”Beskedanmodninger”. Her klikker du så på ”Beskedanmodninger” og ”Se filtrerede anmodninger”.

Mere til historien

Husk du altid kan finde forskellige tips i kategorien “Tips”, som du finder her. Du kan blandt andet se, hvordan du laver kode på dine Noter i Apples notat-applikation, det tip finder du her.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram