Ny app hjælper dig med at finde den perfekte vin

2

Hardys Wines er klar med en ny applikation, som hjælper med at matche forskellige retter med den mest ideelle vin.

Hardys Wine Guide (Foto: Hardys Wine)
Hardys Wine Guide (Foto: Hardys Wine)

Den nye applikation fra det australske vinhus Hardys Wines er klar til at hjælpe dig, når du eksempelvis står og er forvirret i supermarkedets vinafdeling og ikke kan vælge vinen til aftensmaden.

Applikationen indeholder flere brugbare funktioner, der hjælper når der skal vælges vin eller man mangler inspiration til aftensmaden. Du kan få information om, hvilke druesorter og vintyper, som passer til bestemte fødevare. Ligesom der også er opskrifter på lette og lidt mere avancerede retter i app’en.

 – Vivino endelig klar til Windows Phone

Du behøver ikke en avanceret 3-retter menu for, at få gavn af den nye applikationen. Er aftensmaden en simpel kyllingeret, så er der også hjælp at hente med Hardys Wine Guide.

– ”En af de ting, vi ofte hører fra vores kunder er, at de finder det svært at vælge vin til bestemte retter mad. Mange har en favoritvin eller en yndlingsdrue, men den passer ikke nødvendigvis godt sammen med middagsmenuen. Derfor har vi udviklet en app, der kan hjælpe med at finde frem til den type vin, der passer bedst til menuen. Med app’en behøver man ikke være vinkender for at træffe et godt valg,” siger Flemming Jons, salgschef for Hardys Wines i Danmark.

Du kan også i applikationen blive klogere på, hvordan du eksempelvis skal opbevare og servere vinen. Ligesom der også er en quiz, hvor du kan teste din viden og udfordre dine venner.

 – Feast Kitchen giver en hjælpende hånd i køkkenet

Applikationen er gratis at downloade i Apples App Store.

Mere til historien

Senere i år vil der også komme en Android-version af applikationen Hardys Wine Guide, det er i skrivende stund ikke nærmere præciseret, hvornår applikationen er klar til Android.

Læs også:

Få ugens madplan på mobilen 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer