Mobilvarslings applikationen downloadet 50.000 gange

0

Kommer en stor storm eller myndighederne udsender en beredskabsmeddelelse, ja så kan du blive advaret i applikationen Mobilvarsling, som nu er downloadet over 50.000 gange.

Screenshots fra applikationen Mobilvarsling
Screenshots fra applikationen Mobilvarsling

Applikationen Mobilvarsling fra beredskabsstyrelsen skal advare smartphone-brugerne direkte på mobilen ved større ulykker og katastrofer i Danmark. Applikationen udsender advarsler fra flere myndigheder via en alarmlyd på telefonen og skal være med til at sprede vigtig kriseinformation.

 – Mobilvarsling advarer ved ulykker

Beredskabsstyrelsen fortæller nu, at applikationen er downloadet mere end 50.000 gange siden lanceringen. Men de håber endnu flere vil downloade applikationen.

– ”Jo hurtigere og jo bedre man er informeret om en hændelse, jo bedre står man rustet til at passe på sig selv og andre, hvis ulykken nu skulle ske. Derfor er vi meget glade for, at så mange har hentet app’en, og vi håber selvfølgelig, at alle, der kan hente den, også gør det,” siger kommunikationschef i Beredskabsstyrelsen Thomas Dybro Lundorf.

Modtager du advarslerne i Mobilvarsling kan du dele dem efterfølgende med din familie og venner, hvis de ikke har applikationen installeret.

– ”Mobilvarsling giver mulighed for at gøre hver af os til en aktiv del af beredskabet. Når man får en advarsel fra myndighederne, kan man med et tryk på en knap dele det via mail, sms og på sociale medier. Hvis vi alle hjælper til, har vi derfor gode muligheder for at nå endnu flere end dem, der har downloadet app’en indtil nu, næste gang der sker en større ulykke,” siger Thomas Dybro Lundorf.

Mobilvarsling er udviklet i samarbejde med Rigspolitiet, DMI og Vejdirektoratet.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Vil du læse mere om Mobilvarslings applikationen, så kan du besøge hjemmesiden mobilvarsling.dk.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer