Apple Watch (2. generation) vil få mobiladgang

4

RYGTE: Apple Watch vil i en kommende udgave få muligheden for at ringe, uden at have forbindelse til en iPhone.

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Apple Watch er uden tvivl det bedst sælgende smartwatch på markedet, selvom det dog ikke er blevet den succes mange havde forventet. Uret er stadigvæk ude i første generation, men rygterne florerer netop nu omkring anden generation, der angiveligt skulle betyde en ændring i uret, så det vil kunne foretage opkald uden at være forbundet til en iPhone.

 – Apple har fremlagt rekord-dårligt regnskab

Det er Apple krav efter frigivelsen af SDK 2, som har fået mange til at spekulere i om den kommende generation af Apple Watch vil gøre, at telefonen får egen netværkschip og vil kunne bruge mobilnettet. I dag kræver Apple Watch, at det eksempelvis har iPhonens netforbindelse, hvilket det får via Bluetooth-forbindelsen til telefonen.

apple-watch
Apple Watch i de tre udgaver (Foto: Apple)

Det er dog uvist om disse rygter vil holde vand, da det virker usandsynligt at den vil skulle have et SIM-kort indsat pga. størrelsen. Dermed ville brugere også skulle købe endnu et abonnement. En mulighed kan dog være, at Apple vælger en løsning med hardware-baseret SIM-kort.

 – Apple Music har nu 13 millioner brugere

Et andet rygte der florerer om Apple Watch er, at det vil få en kraftigere processor. Dette er dog bestemt ikke utænkeligt.

Mere til historien

Apple har informeret udviklerne til WatchOS, platformen til Apple Watch, at de fra den 1. juni 2016 skal sørge for deres applikationer er native apps og udviklet til WatchOS 2 SDK eller nyere. Det betyder kort sagt, at applikationerne skal kunne afvikles 100 procent på uret og ikke bare være en widget til eksisterende applikationer på iOS. Før SDK 2 var Apple Watch ikke i stand til at afvikle native apps, men kunne kun præsentere data fra en iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer