Apple ”Nearby”-funktion nu tilgængelig i Danmark

0

Nu kan danskere også gøre brug af funktionen ”Nearby” (I Nærheden) på iPhone og iPad til at finde spisesteder, biografer og butikker m.m.

Screenshots fra iOS 9.3.1 med Nearby-funktionen (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra iOS 9.3.1 med Nearby-funktionen (Foto: MereMobil.dk)

Apple har lanceret funktionen ”Nearby” (I Nærheden) i en række nye lande, og deriblandt Danmark og Sverige.

Funktionen kan bruges til, at få en oversigt over hvilke spisesteder, butikker, biografer osv., som er i nærheden af hvor man befinder sig. De forskellige steder er så inddelt i kategorier og underkategorier.

Du kan gøre brug af ”Nearby”-funktionen (I Nærheden) på to forskellige måder. I Kort-applikationen får du ”Nearby”-forslag frem ved at skrive i søgefeltet, mens du på hjemmeskærmene kan swipe helt til venstre. Her er de kategorier, som du ser proaktive og tilpasser sig ”situationen”. Så der står ikke ”Frokost” når det er aften.

 – Apple udsender fejlrettet iOS 9.3 – hent iOS 9.3.1 nu

Vil du gerne undgå Siri eller Spotlight Search kommer med forslag til steder i nærheden af din lokation, så kan du styre det ved at gå ind i Indstilliner – Anonymitet – Lokalitetstjenester og vælge Systemtjenester – slå her Safari & Spotlight forslag fra.

Nearby-funktionen blev lanceret i efteråret, som en del af iOS 9. Funktionen har dog været længe om at blive udbredt til flere lande.

Mere til historien

Apple har netop udsendt den nyeste betaversion af iOS 9.3.2, som netop nu er i beta 2. Læs mere om den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer